Zastanawiam się czy to 1 . fundusz z Cypru skupuje po objęciu nowej emisji ? 2 . czy ktoś kto ma wiedzę że temat bramek zaraz ruszy ? 3 czy spekula która widzi potencjał do do pompowania kursu a potem zasypania leszczyny ktora zleci sie tu jak podbija to wysoko ? Jedno jest pewne ktoś przy kasie ładnie to zasysa ..
Nikt się nie schował w kącie poza mitomanem Messerschmittem, który zniknął bez śladu. Myślę, że wszyscy czekamy na KONKRETY ze spółki o komercjalizacji i podpisanych kontraktach. Na razie widzimy spekulacyjne harce na kursie. Było +19% a teraz już tylko +2%.
Popatrzcie na obroty są za duże jak na tylko "zwykłe harce spekulacyjne" . Albo ktoś coś wie,że nastąpi jakieś mocne info lada moment i lyka ile wlezie albo to fundusz z Cypru skupuje . Jeśli to oni to z kasą jaka mają mogą to napompować nawet na 4-5 zł i dopiero wtedy wywalać . Oni zawsze zarabiaja bo mając taką kasę mogą robić z kursem takiej małej spółki jak Milton wszystko co tylko zechcą .
Nie ma wzrostów kursu na dłuższy okres bez fundamentów. Kto będzie kupował akcje jak nie będzie informacji o zawartych kontraktach i przyzwoitych zyskach. Czy Milton podpisał jakikolwiek kontrakt chociaż na kilka milionów złotych?
Na razie info o Creotech. Zobaczymy co dalej. Ale wtedy już będzie sprzedaż faktów znając życie. Za dużo urosło, za duża wirówka. Ja uważam że ktoś coś wie :-) Popcorn
Karmi? Na akumulacji? Chyba oglądasz inny wykres. A nie… to tylko praca żeby tanio dobrać. Popcorn. Starajcie się dalej. Zjazd do 0.7 jeszcze jeden się przyda ale tak do 0.7 :)
W tamtym roku też się śmiali i mi wmawiali akumulację :-). Jak wyszło na moje pochowali się w norach a dzisiaj się budzą i pytają gdzie jestem jak moje 0.6 ? A przy 0,4 echo:-).