Ale Ty się chłopie aktywny zrobiłeś. Doslownie jak ten „psychiatra”, który tak samo aktywnie pisał o kontynuacji spadków przy 37, już tu 32 widział na liczniku. Uprzedzajądz odopwiedź: tak wiem, to nie Ty:)
Problem z pisownią? Ze szkoły wynosi się wiedzę a nie kredę. Podaj choć jeden link, że byłem wczesniej na forum to znikam. Ale nie napiszesz linku ponieważ wiesz, że go nie znajdziesz. Mam jeden nick w przeciwieństwie do innych. Ubrałesśsię za ponad 63 zł? A kto kupuje jak wszyscy sprzedają? tutaj ma być 100 zł. Wiec jaki masz problem? Ja czekam aż przejdzie opór.
Rychu. Powtarzam. Nie kupuje się jak wszyscy sprzedają. Miej żal do siebie a nie innych mających inne zdanie. Jak ma przejść twoje 100 zł czy kogoś innego 300-400 zł to chyba nie masz z tym problemu? Jak na razie to ja mam rację. Nie przepadam za kółkowiczami ale każdy robi to co uważa za słuszne. Przejdzie opór to może kupię. W mojej ocenie za dużo tu naganiaczy na wzrosty i spekuły. Było 63.50 i było dzisiaj 59.30 zł. Zrobiłeś kółeczko? Na pewno zaprzeczysz. Nie musisz odpowiadać. Możesz założyć nowy wątek.
Ale czemu tak nerwowo reagujesz? Masz swoją strategię i to jest na prawdę ok. Tylko po co usilnie „zadowalasz” innych swoimi radami? Ktoś chce kupować niech kupuje, ktoś chce sprzedawać niech sprzedaje. Nie wymagaj aby wszyscy działali tak jak Tobie wygodnie. Zrobiłeś się bardzo aktywny ostatnio, chociaż do innych masz o to pretensje. Co wszyscy mają pisać co Tobie pasuje? Czemu jesteś taki aktywny? Właściwie to jedno pytanie Ci tu zadałem :)
I jeszcze po co te nerwy? Przerasta Cię ewentualny wzrost? To nie szortuj! Przerasta Cię ewentualny spadek, nie kupuj (tak wiem kupisz jak przejdzie opór… tylko który)
Ja jestem spokojny ponieważ nie mam akcji w przeciwieństwie do ciebie. Dlaczego tak bardzo przeszkadza ci opór jak na razie nie do przejścia? Niewygodne ale prawdziwe. Napisz, że cały czas dokupujesz i nawet wziąłeś kredyt, sprzedałeś rower itp. Podaj link, ze pisałem o 32 zł albo po prostu kłamiesz. Jakie nicki miałeś wcześniej? Ja mam tylko jeden.
A to ciekawe. Wiesz czy mam akcje, pewnie z jaką średnią i wogóle pewnie jesteś w stanie powiedzieć wiecej o moim portfelu niż ja sam. Tylko skąd? A reszte to już inni sami mogą sprawdzić.
Czemu jesteś taki aktywny i atakujesz tych co mają inną, Tobie niewygodną, opinię?
Dnia 2026-05-26 o godz. 11:21 ~psychiatra napisał(a): > Ja jestem spokojny ponieważ nie mam akcji w przeciwieństwie do ciebie. Dlaczego tak bardzo przeszkadza ci opór jak na razie nie do przejścia? Niewygodne ale prawdziwe. Napisz, że cały czas dokupujesz i nawet wziąłeś kredyt, sprzedałeś rower itp. > Podaj link, ze pisałem o 32 zł albo po prostu kłamiesz. Jakie nicki miałeś wcześniej? Ja mam tylko jeden. >