Pan prezes już dwa razy robił numer ze skupem akcji własmych. Najpierw przy ok. 30 groszach pisał o skupie - kurs spadł poniżej 10 groszy. Później przy wyskoku na złotówkę tak samo obiecywał skup. Kurs spadł na 20 groszy. Oczywiście w obydwu przypadkach żadnego skupu nie było, tylko kolejne emisje akcji. Więc powodzenia wam tu życzę.
W uchwałach na Walne mamy i skup akcji i nową emisję - pełny wybór do decyzji Prezesa ( zatwierdzenia przez Radę to formalność) ciekawe są widełki cenowe przy skupie . Mnie tylko ciekawi czy będą dalsze zakupy małżeństwa
A na co czekać ? Głośno o prezesie ostatnio wszędzie i o jego naganianiu na grupach, różnie moz być jak się ktoś temu blizej przyjrzy. Zobacz jak zawieszają spółki gdzie Ragnar miał udzialy, a prezes pisał na jednej ze swoich grup skoro Ragnar moze to on tez...
to trzeba tego z Excellence aresztować bo nagania na swoją spółkę na Linkedin ostro :) A tak na marginesie to Prezes danej spółki ma zniechęcać do niej czy zachęcać ?
idź chłopie napij sie zimnej wody i polej głowę przy okazji :))) xD
Wiesz jak ktoś obiecuje na grupach różne rzeczy o swojej spółce to trochę wygląda to jak manipulacja :D szczególnie, że używa słów obiecuje, daje certyfikat gwarancji itp itd.
Mnie wywalił z grupy bo wysłałam mu screena że jego strona nie działa za którą ludzie płacili :D chciałam też odwiedzić siedzibę tej jego strony, a tu ban :D Wrocław tam co budka telgama hahaha
Nie cykaj piesku, mareczek rkk czy krzysio ? Wszędzie piszą o kostce że zmienił teraz nazwę na goodstock bo boi się konsekwencji że niby ktoś kupił od niego te grupy próbuje się wymiksowac a każdy wie jak jest nawet numer z telgama został hahahahaha hahahah z resztą wystarczy zadzwonić na numer kontaktowy z telgam i zapytać o Krzysztofa kostkę vel bishopa itd itp hahaha
Ty chyba masz jakieś urojenia, ubranych przez prezia jest w uj osób i dlatego zmienia to wszystko i wypiera się że to nie on, próbując zrzucić winę na kogoś innego, zadzwoń na numer podany na stronie telgam i porównaj go z bishopem, może zauważysz podobieństwa hahahah