Chłopie, sam jesteś dramat i to do potęgi, bo nie sądzę że wiedział co to silnia ...zmien̈ zainteresowania i może inne forum będzie dla ciebie..powodzenia..
Chodź z drugiej strony gratuluję spółce najlepszej oferty w przetargu za pół mld zł. No i tego, że w tym tyg. zdobyła kontraktów za prawie 1mld zł. Za chwilę te 10 mld Mirbud wbije bez Również dywidenda rzędu 15% zysku czyli 20 groszy jest godna pochwały.
Żałuję, że nie kupiłem w tym tyg. Moim zdaniem już taniej nie będzie. Będzie wręcz tylko dużo drożej. Rail Baltica, o którą zarząd jest spokojny w kontekście czerwcowego wyroku (19.06) sprawi, że portfel przekona inwestorów, a o Mirbudzie znów będzie głośno. W poniedziałek, jednak kupuje.
Też uważam że taniej już nie będzie ...i już wcześniej pisałem ..sprzedałem cały Asbis i za 100% kupiłem Mirka bo wierzę że tu będzie petarda ...moja kasa ..moja decyzja
Ja jestem nieźle umoczony w mirku przez uśrednianie . Do niedawna chciałem tylko być na zero i uciekać już mam zarobione la landrynki i zostaję - akcja dobrze przecenione a sypią się same ( jak na mirka ) dobre wiadomości .Co będę szukał nowego jak mam dobrą pozycję .
Bob ty to taki fałszywy ananas czy prawdziwy bobek jesteś? Więc BoBek uważaj bo wiesz Prezes się wnerwi i co nosa utrze, i po ci ci to Bobek? Może cie to Bobki sporo szarpnąć. Wtedy pokarzesz Bobek jaki chojrak z ciebie Bobkowy :P BoB prawdziwy, nie podróba :)
Kolejny odklejony weekend w wykonaniu aktorskim Bobów co to ma byc farsa dla normalnych inaczej ktorzy to czytają?Zamiast igrać na nastrojach i pisać o trendzie czy kontraktach celowe wprowadzanie zamętu co ma wyprowadzić w pole i zmylić potencjalnego inwestora dezinformując i odwracając jego uwagę od istotnych rzeczy ktore dzieją sie wokół kursu Mirbudu . Dziecinada taka sama jak na Pxm gdzie sie bawią podobnie w klonowanie się .Po kursie widac ze komuś zależy zeby sie zapakować tanim Mirkiem i te cyrki tego nie zmienią.
Z 20 lat temu słyszałem taki oto kawał: jeden z partnerów chciał drugiemu zrobić prezent na urodziny i na obu pośladkach wytatuował sobie literki B ( skrót od Brigitte Bardot ). Po eleganckiej kolacji, partner nachylił się żeby pokazać prezent a solenizant zdziwiony pyta: A kto to jest BoB??? I ty kolegocjesteś tą literką O pomiędzy pośladkami ......
Trzeba przyznać że Prezes jest w miarę uczciwy, gdyby go zapytać o obwodnicę Trójmiasta to też by przyznał, że trochę nie wyszło ale doświadczenie i dobre kontakty zbiera się latami. Ja tam szanuje i zbieram ciągle, może przy 15zl trochę wyrzucę.
Tak i nie . Ja tu mieszkam i jestem użytkownikiem tej drogi . Media zaatakowały jak szalone ten temat - ale uczciwie trzeba powiedzieć że jakość nie jest tak zła jak to opisują , jak się wczytasz to wszystko to przedruki a wrażenie było jak by to była katastrofa . I najważniejsze tam są zlecone badania - ktoś coś bada ale nie śledzę wątku i nie wiadomo po czyjej stronie jest wina . Tak że spokojnie to są tylko odcinki i nie znamy się co do skali i kosztów .