Wszedłem po 29.6 więc jestem stratny ale teraz moje spostrzeżenia:
- chce zarobić od 10-15%
- denerwujący jest ten automat i mielenie po 1 szt
- widzę dobry układ techniczny,wybicie z trendu spadkowego i powrót do przełamanej lini ,zatrzymanie spadków w połowie świecy z wybicia i długie cienie dolne z ostatnich 3 dni więcej w nadchodzącym tygodniu powinniśmy wrócić do wzrostów.
- nie jestem cierpliwy dlatego chcę wyjść max 15 % bo pewnie dłużej nie wytrzymam ale wam życzę dużych wzrostów ,narazie w planie czekam do przyszłego piątku ile wzrośnie i potem decyzja
w mojej opini bedzie powyzej 50 do konca roku . Papier kompletnie nie znany nikt o nim prawie nie mowi jest cicho...za cicho model biznesowy nowy jaki maja gielda BARDZO LUBI taki model biznesowy tylko ze zauwazcie ze wszedzie wisza jeszcze nieaktualne wiadomosci o spolce trzeba sie wgrysc w spolke zeby zrozumiec o co tu chodzi ...jak ulica sie skapnie co tu jest grane w sensie o co chodzi w ich nowym modelu biznesowym i ze w zasadzie to bedzie taki AI-owo medyczny sas zarabiajacy glownie na uslugach to beda sie tluc o te akcje. Narazie nie liczni kumaja o co tu chodzi w ogole...
To chyba kupiłeś moje akcje :) mnie już zamęczyła ta spółka kupiłem poniżej 20 zł ale już miałem dosyć tego kiszenia. Wszystko pod pod wydatki z funduszu zbrojeniowego. Tak czy inaczej życzę zarobku
to truchło znowu spada, przyczyna to obnizenie wartosci przez Ipopema ale jak to truchło kiedys ruszy to bedzie jak na eurotel. Zbierać od grubasów jak sypią,