• Moje spostrzeżenia Autor: ~HUNTER [46.112.214.*]
    Wszedłem po 29.6 więc jestem stratny ale teraz moje spostrzeżenia:
    - chce zarobić od 10-15%
    - denerwujący jest ten automat i mielenie po 1 szt
    - widzę dobry układ techniczny,wybicie z trendu spadkowego i powrót do przełamanej lini ,zatrzymanie spadków w połowie świecy z wybicia i długie cienie dolne z ostatnich 3 dni więcej w nadchodzącym tygodniu powinniśmy wrócić do wzrostów.
    - nie jestem cierpliwy dlatego chcę wyjść max 15 % bo pewnie dłużej nie wytrzymam ale wam życzę dużych wzrostów ,narazie w planie czekam do przyszłego piątku ile wzrośnie i potem decyzja
  • Re: Moje spostrzeżenia Autor: ~alfredo [84.40.232.*]
    w mojej opini bedzie powyzej 50 do konca roku . Papier kompletnie nie znany nikt o nim prawie nie mowi jest cicho...za cicho model biznesowy nowy jaki maja gielda BARDZO LUBI taki model biznesowy tylko ze zauwazcie ze wszedzie wisza jeszcze nieaktualne wiadomosci o spolce trzeba sie wgrysc w spolke zeby zrozumiec o co tu chodzi ...jak ulica sie skapnie co tu jest grane w sensie o co chodzi w ich nowym modelu biznesowym i ze w zasadzie to bedzie taki AI-owo medyczny sas zarabiajacy glownie na uslugach to beda sie tluc o te akcje. Narazie nie liczni kumaja o co tu chodzi w ogole...
  • Re: Moje spostrzeżenia Autor: ~Dd [79.184.251.*]
    To chyba kupiłeś moje akcje :) mnie już zamęczyła ta spółka kupiłem poniżej 20 zł ale już miałem dosyć tego kiszenia. Wszystko pod pod wydatki z funduszu zbrojeniowego. Tak czy inaczej życzę zarobku
  • Re: Moje spostrzeżenia Autor: ~Waldemarkiepski [149.34.242.*]
    Dd zameczyła to nas twoja lubawa. Bez kitu takiego gniota to dawno nie było
  • Re: Moje spostrzeżenia Autor: ~vodeh [178.235.177.*]
    to truchło znowu spada, przyczyna to obnizenie wartosci przez Ipopema ale jak to truchło kiedys ruszy to bedzie jak na eurotel. Zbierać od grubasów jak sypią,
  • Re: Moje spostrzeżenia Autor: ~Asz [188.33.44.*]
    Fajna spółka z perspektywami, ale coś ciężko idzie skalowanie. Dawno nie było info o nowych umowach czy wdrozeniach.
[x]
MEDICALG -1,02% 29,25 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.