• Q3 2026 ogłoszenie nowej gry Autor: ~Mendez [46.238.240.*]
    Z raportu strona 20 - W III kwartale bieżącego roku Spółka zamierza ogłosić nową grę, osadzoną w świecie JDM.
  • Re: Q3 2026 ogłoszenie nowej gry Autor: aczuk [178.215.205.*]
    Tytuł roboczy: "Kebab w cieście". Mają doświadczenie w branży.
  • Re: Q3 2026 ogłoszenie nowej gry Autor: ~Mendez [46.238.240.*]
    Czasami to nie wiem po której jesteś stronie...
  • Re: Q3 2026 ogłoszenie nowej gry Autor: ~Sp3ctra [79.191.102.*]
    Mendez, prawda jest taka, moim zdaniem oczywiście, że JDM to hit, jak na ich zasięg i wielkość spółki oczywiście i cytryne można ładnie i mocno wycisnąć jeszcze.
    Potem wjechał ghost keeper, czyli dramat bez rozgłosu, pomysł za to ciekawy i na kolacje niedopieczona pizza, którą robili inni "doświadczeni" ludzie, zamiast wydać powiedzmy 0,5mln zł to wydali 2 w błoto. Jest 1:2, miejmy nadzieje, że zagrają na remis.
  • Re: Q3 2026 ogłoszenie nowej gry Autor: ~Mendez [46.238.240.*]
    Nie wrzucał bym tych wszystkich gier do jednego wora. Ghost Keeper - to było pewne, że ta gra nic nie zmieni i słabo się sprzeda. Gra mi przypomina projekty GIFu sprzed kilku lat. Pizza owszem, jakby wyszła to mogła by się już dużo lepiej sprzedać, chociaż od początku wątpiłem w ten projekt, w takim sensie że dużo zarobi. Natomiast jak wypali multi to szybko wracamy na 10zł, dlatego że to znacznie podniesie sprzedaż, ale jeszcze bardziej istotne będzie to, że rynek zacznie już wyceniać następne potencjalne gry z serii JDM. Multiplayer to nie jest to samo co gra w pojedynkę i tutaj, zaznaczam jeśli wypali, to będzie gamechanger. PS. Multi może wyjść też z opóźnieniem o czym piszą w raporcie, w zależności jak wyjdą testy. Gra też będzie sprzedawana na promkach - też o tym mowa w raporcie. Cierpliwości.
[x]
GAMFACTOR -1,12% 5,28 2026-05-26 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.