• Gornik i wacekw Autor: ~CP [84.36.28.*]
    Co wy tu robicie? Kogo chcecie uswiadomic? Tego co wczoraj i dzis zebral akcji za 2 mln? Dyndacie na bumechu na srogich hakach. Trzeba bylo tak jak wiekszosc sprzedac bmc i wakoczyc na Capital. Jeszcze nie jest za pozno. Trzymajcie sie mocno. Na bumechu buja jakby tonal…
  • Re: Gornik i wacekw Autor: wacekw [83.29.255.*]
    Zacznij czytać informacje ze spółek i będziemy mogli dyskutować, ja jestem na obu spółkach i liczę na dobry zysk.

• Re: Gornik i wacekw Autor: ~CP [84.36.28.*]
    Zrobiles kiedys koleczko na 20 gr sprzedales chyba za 3.2. I nalisales ze tak to sie robi. Jak wystrzelilo mialem srednia zakupu 2 zl. Dokupuje jak mocno leci, nie raz odobijam kurs. 10 zl w tym roku.
  • Re: Gornik i wacekw Autor: ~KK [37.30.18.*]
    Być może kurs Capitalu zrówna się z kursem Bumechu ale myślę że w tym roku jest to niemożliwe.
  • Re: Gornik i wacekw Autor: ~Sasiad_Jelenia [83.7.57.*]
    Za dużo wymagasz od trola co tu za 20zł odwala dniówkę.

• Re: Gornik i wacekw Autor: ~Harvey [185.72.185.*]
    Jak dla mnie Górnik to jedna z niewielu osób, która pisze merytorycznie, ma dużą wiedzę i wie co się dzieje na Bumechu. Miałem akcje obu spółek, Bumech sprzedałem po 3.4 i dokupiłem Capital ale uważam, że obie spółki będą szły do góry, Bum ma kopalnie i nie tylko, jak zacznie generować zyski to i kurs poszybuje, Capital po kontraktach również. Nie ma co sie spierać, każdy robi to co uważa za słuszne i nie ma sensu nikogo obrażać. Wszystkim życzę dużych zysków. Pozdrawiam.
  • Re: Gornik i wacekw Autor: ~Rambo [37.31.146.*]
    Wiedzę ma taką jaką przeczyta w artykule w necie, a dobrze wiemy ze napisać w necie można wszytko. Takzwane sponsorowane artykuły. Jego wypociny na bumechu nieprzekladaja sie na kurs. Nie jest obiektywny. Ja posiadam obie spółki i nie bede udawał ze wszystko gra w bumechu, a on wkoło to samo.. jakby mu za to płacili
  • Re: Gornik i wacekw Autor: ~Www [83.26.87.*]
    Jak co robią Ubrani są na samej górze ja Bumechu po 40 zł i wy.....teraz tutaj bo widzą że Capital rośnie a Bumech spada haha :)) i będzie spadał bo Na Bumechu będzie mega emisja akcji aby pokryć straty z kopalni Silesi :)
  • Re: Gornik i wacekw Autor: ~Sasiad_Jelenia [83.7.57.*]
    U mnie średnia na Bumech daleka od tego żeby płakać ale dziwią mnie te spamowania jak to Capital urośnie już już... a przecież wystarczy poczytać informacje co się będzie działo i wyciągac wnioski.
    Bumech przecież przesunięcia do Bumech Defence i Capital robi w jakimś celu, aktywna księgowość, pozyskiwanie funduszy, spekulacja akcjami, odpisy itd.
    Emisja za Szopienice albo w Capital albo w Bumech Defence, na teraz nie wiadomo, nie ma nawet wpisów w KRS jeszcze o zmianach w BumDef.

Co może zaszkodzić kursowi na Capital, emisja, każde rozwodnienie akcji, podział akcji BumDef między Capital i Bumech jeśli tak to będzie rozegrane, nie wiemy tego.

Ja na Capital mam malutki pakiecik, duży na Bumech, czy jestem pewien że zarobię na tym, na tą chwilę jestem na dużym plusie, a co będzie to nie wiem ale nie będę słuchał trolli co naganiają że zaraz 5zł, litości bo to śmierdzi na odległość !!

• Re: Gornik i wacekw Autor: ~Karol [5.173.186.*]
    Kółeczko chciałoby się zrobić a kurs odjechał? Widzę wielu takich, ale spokojnie - odjedzie jeszcze bardziej :)
  • Re: Gornik i wacekw Autor: ~Www [5.184.200.*]
    Wacus i górnik.....ubrani są na Bumechu i widząc jak Capital Partner rośnie a bumech spadać boli ich to i tutaj nag......na spadki .Bumech będzie spadał dalej bo nie ma nic a zanim ruszy wydobycie to minie 2 lata ale muszą zrobić emisję akcji na Bumechu aby pokryć straty Silesi i mieć na rozwój RPA kopalni .a to długa daleka droga więc kurs na Bumechu spadal będzie dalej ...... Capital Partner będzie mocno rósł bo przejął najlepsze aktywa Zbrojeniówke i tutaj inwestorzy będą mocno wchodzić pod umowy kontrakty zbrojeniowe a to ogromne pieniądze !kurs Capital Partner przebije kurs Bumecha niebawem ....
  • Re: Gornik i wacekw Autor: wacekw [83.7.200.*]
    Chyba nie rozumiesz że mam i CP i Bumech, zbrojeniówka mnie interesuje, obie spółki mogą mieć niezłego kopa na szczyty jeśli to będzie realizowane ale póki co mamy kompletną ciszę w espi.

[x]
CAPITAL 0,00% 3,38 2026-05-25 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.