• Od dziele sie moimi przemysleniami Autor: ~dzieciak [162.252.114.*]
    Widac nerwy i zrzucanie do jednego worka zebranych tyle miesiecy akcji.Czekam na info ze euvic czy ktos kto prowadzi ten scenariusz powiadomi ze kupil akcje albo info ze sprzedal by wywolac kolejna fale pesymizmu i zebranie przez docelowego przejmujacego w nastepnym powiedzmy miesiacu.Cos sie definitywnie zaczelo.Najlepiej choc to boli tym sie nie przejmowac i czekac.Mam nadzieje ze docelowo Euvic dogadal sie z komputernikiem na wejscie tylnymi drzwiami na parkiet glowny.Euvic porzadkuje u siebie sile poprzez ustalenia scalajace na WZgromadzeniu.Cena ktora wisi w powietrzu to 20 zl na poczatek ktore byc moze zobaczymy jeszcze w tym roku.Byloby to w interesie wielu,Pytanie czy pan Wojtek chce takiego scenariusza.Byloby to chyba jemu na reke mial by przewage i moc na rynku a wycena w polaczeniu bylaby silna i dawalaby mu prestiz i blogoslawienstwo posiadaczy akcji ktorzy jak dotychczas traca od wielu lat.
  • Re: Od dziele sie moimi przemysleniami Autor: ~mrfiesta [37.47.181.*]
    Dopowiem moje przemyślenia zacznę, że czas jest dla insiadera krotki bo zaraz będzie zakaz że względu raportu. Taki manewr juz był pod koniec roku 2025r też przesypywali z wora do wora bez infa. Silna ręka rządzi więc trudno powiedzieć co jest w zamysłach prezesa może na razie nic tylko dalej wyciskanie.
  • Re: Od dziele sie moimi przemysleniami Autor: ~dzieciak [162.252.114.*]
    Tez racja ale jedno nie wyklucza drugiego
  • Re: Od dziele sie moimi przemysleniami Autor: ~mrfiesta [37.47.181.*]
    Sprawdziłem 17.10.2025 później w listopadzie też z jeden dzień taki był i 11 grudnia a w tym roku na pewno 17kwietnia więc było trochę takich przerzutów
    Wydaje mi sie ze jeszcze dopoki nie pojawia sie konkretne wiadomosci i bedzie mowa milczenia na kolejne tygodnie to tak bedzie Przykre ze z malymi nikt sie nie liczy tylko chce sie ich majatek i tak maly pomniejszyc i okrasc.Problem Polski wg mnie jest wlasnie tutaj brak prawdy i wykorzystywanie az do emocjonalnej wytrzymalosci prostych drobnych inwestorow ktorzy od tylu lat czekaja i wierza i popelniaja te bledy.Strategia przejecia jak najmniejszym kosztem i zaplacenie na otarcie lez malego ulamka naleznosci po powiedzmy zejsciu z gieldy.Szachrajstwo i bufonada.Ale byc moze te slowa okaza sie albo za slabe albo za ostre w zaleznosci od przyszlych ruchow siedzacych przy stole.
  • Re: Od dziele sie moimi przemysleniami Autor: ~mrfiesta [213.241.54.*]
    Wczoraj minął dokładnie rok od infa prezesa o Euvic wiec może przerzut będzie raportowany i cos będzie w przyszłym tygodniu
    Nie wiem dlaczego tyle milczenia przeciez szczerosc i dobre slowo sa wazne jak sie kocha firme i ma szacunek do kazdego nawet malutkiego akcjonariusza,chyba ze sie jest zgorzknialym zaklamanym zmanipulowanym niedobrym czlowiekiem.
    Czekam na dobre slowo w tym swiecie belkotu.
[x]
KOMPUTRON -0,67% 5,96 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.