czyli że co? koniec spółki, koniec marazmu czy koniec Twojej przygody z tą spółką? A może kawa Ci się po prostu skończyła?
Dasz znać cóż ten koniec więczy?
Zdejmij różowe okulary i spójrz na kurs, akcje są już bez wartości. Spółka nic nie osiągnęła przez 13 lat na giełdzie. Tylko drukowali akcje których jest już 126 mln.
Poziom wpisów na tym forum jest adekwatny do dokonań samej Spółki. Miałem jednak nadzieję, że są tu jeszcze jekieś tęgie głowy z którymi można podyskutować ale chyba są to tylko czcze domysły.
Czy możemy więc liczyć na to, że malkontenci i widzący koniec tej Spółki sprzedadzą swoje pakieciki, przełkną gorycz porażki i znikną z tego forum? No bo przecież nie są na tyle tępi, żeby trwać w tej beznadziejnej sytuacji gdy Spółka podobno idzie do piachu i poświęcać swój cenny czas na pisanie w kółko tych samych frazesów.
Chłopaki..., dziewczyny..., obojniaki....., nie męczcie się! Szkoda waszych i naszych nerwów. Wyrwijcie chwasta i zapomnijcie o tym. Nie martwcie się - to są tylko pieniądze, które na pewno odzyskacie na innych spółkach...
Sęk w tym że jedni chcą kupić jeszcze taniej inni myślą wywalić czy nie .Ja takimi tekstami się nie przejmuję bo jedni reagują nerwowo i piszą co na język padnie drudzy żyją nadzieją że może odbije o wyjdzie z tego badziewia.Ale jak widać ktoś tu jeszcze nie pozwala na takie ruchy kursem. Jak było wywalanie to będzie o zbieranie i tak myślę że ktoś sobie zbiera przed Walnym w cenie prawie że emisyjnej.
Zulusowaty jest super jeszcze 5 dni i mamy 30-60 gr:) Nie ma to jak hurra optymizm i piosenka "Polacy nic się nie stało". W końcu to malkontenci się mylą, a optymiści mają rację przyznasz?
przecież nie wysypią wszystkiego na raz bo by kurs poszedł na fixing a tak mogą sztucznie przesypywać i powolutku ubierać hurra optymistów w papier a mają jeszcze sporo tego
Kogo ubierać? tu już naiwniaków nie ma albo wóz albo przewóz, teraz ruch po stronie Zarządu albo dadzą Epsi prawdziwe co jest grane albo koniec zabawy.