• Koniec Autor: ~XXX [84.39.160.*]
    Amenoooo
  • Re: Koniec Autor: ~psk [46.21.223.*]
    czyli że co? koniec spółki, koniec marazmu czy koniec Twojej przygody z tą spółką? A może kawa Ci się po prostu skończyła?
    Dasz znać cóż ten koniec więczy?
  • Re: Koniec Autor: ~Ali [31.0.25.*]
    Zdejmij różowe okulary i spójrz na kurs, akcje są już bez wartości. Spółka nic nie osiągnęła przez 13 lat na giełdzie. Tylko drukowali akcje których jest już 126 mln.
  • Re: Koniec Autor: ~Wald [89.74.105.*]
    Zgadzam się spółka to dno na którym jest.
  • Re: Koniec Autor: ~grzyb [194.242.52.*]
    ustaw sobie wykres od początku i powiedz mi że na tej spółce nie dało się zarobić. Siedze w pierwszym rzędzie cierpliwie czekam.
  • Re: Koniec Autor: ~corey [89.151.16.*]
    Na Rafako też tak mówili:)
  • Re: Koniec Autor: zulusowaty [31.178.66.*]
    Poziom wpisów na tym forum jest adekwatny do dokonań samej Spółki. Miałem jednak nadzieję, że są tu jeszcze jekieś tęgie głowy z którymi można podyskutować ale chyba są to tylko czcze domysły.

Czy możemy więc liczyć na to, że malkontenci i widzący koniec tej Spółki sprzedadzą swoje pakieciki, przełkną gorycz porażki i znikną z tego forum? No bo przecież nie są na tyle tępi, żeby trwać w tej beznadziejnej sytuacji gdy Spółka podobno idzie do piachu i poświęcać swój cenny czas na pisanie w kółko tych samych frazesów.

Chłopaki..., dziewczyny..., obojniaki....., nie męczcie się! Szkoda waszych i naszych nerwów. Wyrwijcie chwasta i zapomnijcie o tym. Nie martwcie się - to są tylko pieniądze, które na pewno odzyskacie na innych spółkach...
  • Re: Koniec Autor: ~Marian [31.0.56.*]
    Sęk w tym że jedni chcą kupić jeszcze taniej inni myślą wywalić czy nie .Ja takimi tekstami się nie przejmuję bo jedni reagują nerwowo i piszą co na język padnie drudzy żyją nadzieją że może odbije o wyjdzie z tego badziewia.Ale jak widać ktoś tu jeszcze nie pozwala na takie ruchy kursem. Jak było wywalanie to będzie o zbieranie i tak myślę że ktoś sobie zbiera przed Walnym w cenie prawie że emisyjnej.
  • Re: Koniec Autor: ~corey [89.151.16.*]
    Zulusowaty jest super jeszcze 5 dni i mamy 30-60 gr:) Nie ma to jak hurra optymizm i piosenka "Polacy nic się nie stało". W końcu to malkontenci się mylą, a optymiści mają rację przyznasz?
  • Re: Koniec Autor: ~Olaf [188.146.44.*]
    Najwazniejsze jest ze przydomowy burek corey waruje pro publico bono i ujada nie majac akcji.

Dopoty tu warujesz, dopoty nie sprzedam ani jednej akcji, jak bedzie trzeba to sie dokupi jak pojawi sie ruch w gore.

Mam czas, a ty pamietaj nie dla psa kielbasa kundlu, tak wiec do budy.
  • Re: Koniec Autor: ~Zyga [37.30.8.*]
    Czekam aż sypną i nie chcą jeszcze trochę się przyda po taniości wróżą 9 groni i nie dają
  • Re: Koniec Autor: ~narcos [37.30.3.*]
    przecież nie wysypią wszystkiego na raz bo by kurs poszedł na fixing a tak mogą sztucznie przesypywać i powolutku ubierać hurra optymistów w papier a mają jeszcze sporo tego
  • Re: Koniec Autor: ~Marian [31.0.56.*]
    Kogo ubierać? tu już naiwniaków nie ma albo wóz albo przewóz, teraz ruch po stronie Zarządu albo dadzą Epsi prawdziwe co jest grane albo koniec zabawy.
[x]
BIOMASS 0,46% 0,11 2026-05-27 15:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.