Z czego to wnioskujesz? Coś merytorycznego czy tylko Ci się wydaje. Tylko błagam bez wpisów typu to nie kółko różańcowe lub podobny styl. Rzetelna analiza i pochylę czoła ( w co wątpię).
Nie warto polemizować z pseudo inwestorami, jeżeli z twojej analizy wynika ze Tu nie będzie 460 to po co tu siedzisz , hajda na JSW i nie zaśmiecać forum.
Z kulturą to Ci znawco raczej nie po drodze jak widać. Nie żebym bronił Marka bo nie znam lecz pewien poziom należałoby trzymać. Tobie to raczej nie grozi…
Co ty nie powiesz? Wg wpisów z inwestorem to zbyt wiele wspólnego nie masz..Prześledziłem wpisy i masz trafienia jak kulą w plot. To jutro wzrosty czy spadki „ inwestorze”? Od razu mam od 240 zł i mnie nie rusza. Zawsze baczyć tylko chce czy coś wiesz o GPW..
No nie żartuj sobie, jasnowidzem nie jestem , znasz kogoś takiego kto odpowie na Twoje pytanie , może Buffet. A tak poważnie co do wiedzy to kupowałem pierwsze akcje jak na giełdę wchodziło PGE nie wiem czy to ci coś mówi ale widzę że lubisz szperać w historii to może i do tego dojdziesz.
Ps. Jutro wzrosty
Pozdrawiam
Nie interesuje mnie co kupowałeś kiedy i czy to coś mi mówi. Tu jest forum SCW . Zatem do rzeczy analitycznie dlaczego niby macedońscy i pierwszym oporem jest 460? Tylko bez wykrętów i chwalenia się od kiedy to jesteś na GPW. Bez ściemy dawaj.
Przyrzekam ci ze będzie tu 460 ale jest jeden warunek że ciebie tu już nie będzie i tobie podobnych.
Ps. Wyniki świetne tu liczy sie wzrost przychodów a nie dywidenda, tu liczy sie rozwój i przyszłość.