• Positive FDA feedback atriclamp Autor: ~Mqrk [195.88.232.*]
    Post na linkedin
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: _pezet_ [37.30.50.*]
    https://www.linkedin.com/feed/update/activity:7463243219779375104

No i k... ślicznie :D
    Trole i żebym nie słuchał jakiegoś mlaskania
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: ~gracz [45.134.212.*]
    Dzisiejsze spotkanie Pre-Submission z FDA dotyczące planu badania na zwierzętach dla wyrobu medycznegohasztag#AtriClamp— systemu przeznaczonego do zamykania uszka lewego przedsionka — stanowi kolejny ważny krok w rozwoju naszej technologii.
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: ~Eryk [109.231.0.*]
    No i pięknie
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: ~Xxx [91.215.238.*]
    Noi fenkju weymacz, dywidenda będzie skromnie jakieś 150zl, z obydwu projektów!
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: ~Optymista2 [37.109.162.*]
    ..i very dobrze:)
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: nanako [89.151.44.*]
    Tylko z tego nic nie wynika. ;-)

Jakiś facebek oficjalny od FDA? :-) Nie że się czepiam, po prostu jest to taka informacja bez wiekszego znaczenia.

• Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: ~Aurus [83.175.180.*]
    To fakt. W tej sprawie dużo by znaczyło gdyby to potwierdzono w ESPI
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: ~Antynagon [79.184.89.*]
    Wynika z tego tyle, że Medinice może śmiało zacząć badania AC pod FDA. Niby niewiele, ale kolejny mały krok zrobiony. Według mnie bez większego wpływu na kurs, ale fajnie, że nie będzie z tego powodu opóźnień.
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: ~Góru [109.243.193.*]
    Nie będzie żadnego komunikatu ze spotkania z FDA. Powinien być natomiast komunikat o rozpoczęciu przedkliniki na AC i to raczej niedługo
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: nanako [89.151.44.*]
    Badania mogli już dawno zacząć. Osobiście nie lubię tego typu informacji, szczególnie w dni w których kurs się troszkę osunął. Cuda na kiju to można tworzyć różne. Oczywiście nie wątpie, że te rozmowy miały miejsce, ale nie chce, zeby spólka zaczęła się rozdrabniać.

Jeśli te rozmowy miały jakieś znaczenie to ESPI jest bardziej odpowiednią forma, tylko, ze jestesmy przed walnym i cały czas podtrzymuje, że tu do walnego pewnie będzie spokojnie.
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: ~Fg [37.47.93.*]
    I masz rację.
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: ~Sonia [83.175.181.*]
    Espi nie bedzie, te rozmowy mialy duże znaczenie, choć nie są chyba cenotworcze przez "wszesność" etapu. Ale nie bagatelizujmy, poinformowali bo to jednak swiezy temat z dzisiaj. Sam czekalem na taka wzmiankę i super fajnie ze sie podzielili. Mogą dzialac z przedklinką.
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: ~Fg [195.128.172.*]
    Najważniejsze że wszystko idzie terminowo swoim torem z ac, ale nie jest to pozytywne zaskoczenie tylko spodziewana informacja. Jak miło zresztą tak to określić, firma nie nowicjusz, ścieżki już przetarte, spokojnie idzie po swoje. Tak trzymać. Cenotwórcze to myślę nie będzie. Do walnego na pewno kurs pozostanie w blokach startowych. Potem może już zacznie się zajmowanie pozycji startowych przed komercjalizacją. Może będziemy wyżej o 10-20%. Zobaczymy. A potem informacja o zawarciu umowy i to co się wtedy stanie będzie zależne od tego jaka ona będzie.
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: ~monter [86.111.99.*]
    W wolnej chwili rzut oka na obiekt z branży, Farminię
  • Re: Positive FDA feedback atriclamp Autor: _pezet_ [37.30.46.*]
    Też tak uważam, jest to kolejny ważny etap i krok w przód w temacie AC, ale myślę, że nie na tyle mocny , żeby wrzucać do oficjalnych informacji na ESPI czy też ruszyć kursem, co zresztą widać po rozpoczęciu dzisiejszej sesji.

Post na LinkedIn jest formą transparentności i przekazywania Nam w sposób ciągły i bieżący informacji na temat rozwoju spółki oraz poszczególnych projektów, co bardzo doceniam..
    Generalnie, jak dla mnie, to co się dzieje w spółce, zachowanie kursu
    (Choć tu powinno być już dużo wyżej)
    czy ruchy wewnątrz firmy, jest klarowne i bardzo satysfakcjonujące pod kątem przepływu informacji ,dostajemy od Prezesa na bieżąco najważniejsze komunikaty, które Nas jako Inwestorów powinny interesować, i z którymi możemy się zaznajomić..

Także Panie i Panowie wszystko w ryzach i na swoim torze..

Do walnego kurs pewnie nie przekroczy 75 ziko, i do tej ceny chce jeszcze coś wciągnąć papieru, niespodziewanie dzisiaj ma mi zjechać prowizja z etatu :D

Kosmos daje mi znać żebym zainwestował i nie prze.... bał premii na głupoty, więc mam nadzieję że zdążę zrobić zakupy
[x]
MEDINICE -1,78% 71,60 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.