nie wiem po co teraz wyrzucac? tylko z chęcią dokupienia niżej pare groszy! ale po co skoro kwit wychodzi na prostą i do tego sporo dobrego się o nim mówi! wyniki już we wtorek!!! pozdrawiam wytrwałych!
zyski najlepsze w histori wzrost wszystkich wskazników wyniki same pozytywy po wyskoku 16%nastapiła korekta połowy wzrostów ze teraz do góry maja kupic nie podali ceny
tak gepepeto-witaj!-ja tez juz nie moge doczekac sie wtorku,zwlaszcza teraz,kiedy znowu akcje spolki przekroczyly 2zl(i to nie jednorazowo a przez kilka juz dni)-powinno byc jeszcze duuuuuzo lepiej po raporcie!Trzymaj sie!Pozdro dla wszystkich swissmedowcow trzymajacych reke na pulsie!
ja Wam mówie, że bardzo mało akcji jest w wolnym obiegu! widać to gołym okiem, że grubi są zapakowani! może być ładna jazda, ale nie namawiam do kupna tylko do analizy spółeczki!
a gdzie maja byc wszyscy z forum?Czekaja spokojnie az spolka wroci na poziom 2,5zl a pozniej podskoczy wyzej(na razie nie ma co tu komentowac-spadkowe sesje to i swissek w dol leci)-nic dziwnego...
W czwartym kwartale 2009 roku dynamika przychodów grupy Swissmed powinna być podobna do tej z trzeciego kwartału tego roku. W kolejnych kwartałach Swissmed powinien już trwale wypracowywać zyski.
(DM BZ WBK SA)
Analiza wskaźnikowa na tle sektora
Wskaźnik Wartość dla spółki Najniższa wartość w sektorze Średnia wartość w sektorze Najwyższa wartość w sektorze Ocena wskaźnika