XD, soiku, proponowalem ci spotkanko na Brzeskiej tete a tete. Tylko ty cienki bolek jesres. Pryszczaty i niedomyty :)))) jaki mamy kuts, bo cos nie podajesz.?
Masz racje fafik bo Black i reszta tej brygady to golasy bez akcji, kasy i notowań online :-)))))) Ja tu inwestuje i idę na 20 a oni są chorzy :-))))))
XD, postaraj się bardziej, IP znowu nie to. Uwielbiam te twoje sch.izofre.niczne rozmowy ty jako ja z tobą jako ty. Jedno jest fajne, zaebales Blacka z jego teoriami. Cudownie, mnie się nie udało, a tys to uczynił w 1 dzień. I czekam na zawiadomienie, że się mnie boisz. Wymiekles, XD? Ciepluszek jesteś.:))))))
Poprzednio XD też taki psychiczny byłeś, ale wtedy mi straty liczyłeś. Szkoda że już przestałeś, nie musiałem na konto zaglądać. Ale reklamę blackowi zrobiles, aż zamilkł, jak nie on :))))))
Poprzednio? Chyba mnie ze swoim chłopakiem pomyliłeś :) No, ale fakt. Czytając forum to Ty średnią masz ponad 10 Zeta i chwalisz się, że w starej kamienicy na Brzeskiej masz WC wspólnie z sąsiadami na korytarzu :)
10.27 w notowaniach online minima sesji :)))) Black nie ma notowań online i nie widzi jak na minima sesji wchodzi a ja tu inwestuje do 20 :))))) Potwierdzam swoje słowa, black nie patrz juz na notowania :)))))