Cześć wszystkim. Widząc zalew negatywnych postów, chciałbym wnieść do dyskusji odrobinę chłodnego optymizmu i przypomnieć o kilku faktach, które mogły nam umknąć w tym gąszczu pesymizmu:
Pakietówka powyżej 150 zł: W niedawnej emisji inwestor pozarynkowy objął pakiet akcji po cenie przekraczającej 150 zł. Umówmy się – nikt nie angażuje takiego kapitału bez silnej wiary w nadchodzące, nowe kontrakty. Taka transakcja nie dzieje się w ciemno.
Projekt SAFE a DataWalk: Spółka brała udział w konferencji dedykowanej projektowi SAFE. Na stronach rządowych opisywane są elementy, w które technologia DataWalk idealnie się wkomponowuje. Brak spółki na oficjalnej liście „producentów” może wynikać po prostu ze specyfiki jej modelu biznesowego. DataWalk nie produkuje fizycznego sprzętu ani nie sprzedaje kodu źródłowego – sprzedaje dostęp do gotowych systemów za określoną kwotę (licencje).
Giełdowa psychologia: W życiu i na rynku najczęściej bywa tak, że najlepsze informacje i przełomy nadchodzą w momencie, gdy większość traci już jakąkolwiek wiarę. Cierpliwości.
Adaś a nie mówiłem że dzisiaj będzie jeszcze większa promocja:) a jutro zobaczysz jaka będzie a ty "bidaku" wypstrykales się kilka dni temu. Tak to jest jak się słucha naganiaczy :)
Roman odpowiada ~akak2026-05-21 19:19IP 195.116.5.*
Akakuś? A to ty... ten z pełnymi gaciami po wywołanym przez siebie zakładzie. Ha ha ha. Już każdy się na tobie poznał.
Jakbyś nie rozumiał, to chodziło czy jestes akcjonariuszem bo piszesz,zes zaangazowany , to wystaw powiedzmy1111 szt po cenie ktora podam . Juz zrozumiales ?
~Roman odpowiada ~akak2026-05-21 19:54IP 195.116.5.*
Odkupisz drobny cwaniaczku?
Ale tu nie chodzi ,zeby ktoś kupował tylko żebyśmy udowodnili ,ze mamy zaangazowanie w DW . Bo inaczej wychodzi ,zes naganiacz nie mając akcji i piszac na forum .Rozumiesz juz ?
Ja jestem akcjonariuszem i podaj cene powyzej wideł i wystawie . A ty wystawisz po cenie ktora ja podam . Moze byc mniej jak tyle nie masz piszac ze grubo masz akcji w portfelu . Moze byc 789 szt
Sorry Roman ale triche sie skompromitować. Choć w sumie można bylo sie tego spodziewać po twoich wcześniejszych wypowiedziach ze niby masz akcje ale mie sprzedajesz choć kurs ma lecieć i lecieć w dół xd
Myślę ziomal, ze wielu moze tutaj miec akurat ubaw z ciebie bo sam sobie zaprzeczasz.
Piszesz ze masz akcje ale nie sprzedajesz a z drugiej strony ciągle przekonujesz ze bedzie tylko lecieć, ze to beznadziejna spółka itd. Wytłumaczysz jakoś sensownie?