Była już na 50 spółkach,na wszystkich all in,wszędzie weszła na dołkach,wyszła na ath.Szkoda,że codziennie mylą się jej spółki,a z rana nie pamięta co wieczorem pisała na innym forum i tak w kółko,a w poniedziałek kupiła sobie 1000 akcji bioceltix po 88 średnia.
Fakt pierwsza zasada inwestowania nie wkladac wszystkich jajek do jednego koszyka..medi jest wyjatkowa..zlamalem ta zasade mimo ze na gieldzie dopiero od grudnia jestem..mialem dywersyfikacje scanway, creo, data,orlen, pko, alior, kghm, bogdanka..nawet bumech troche sie bawilem i pure..i z calej tej dywersyfikacj nie mialem 20% tego zysku co tu..bo tecspolki najlepszy swoj czas na rozwoj juz mialy teraz juz tak nie rosna..jak kochac to krolewne a jak krasc to miliony..tu te trzy osoby sprawily ze wlazlem wszystkimi jajakami..Góru, Gracz i SSS...no i Antynagon troche chlodne mial jeszcze wtedy
Urwalo mi..chodzilo mi ze cenilem Twoje uwagi..jeszcze wtedy miales dosc chlodne podejscie i irytowaly Cie nagonki rowniez te za spolka i tak dawales mi wieksza czujnosc przed hura iptymizmem..potem poplynales z kolejnymi dobrymi infami jak ja i reszta :)
Trochę popłynąłem z pozytywnym nastawieniem i sie jeszcze dopakowałem:). Ale też kilka ciekawych informacji się pojawiło. Chociaż akurat ja nie rozumiem zaangażowania w Genomtec. A wracając do popłynięcia, to mając akcje chyba wierzymy. A jeśli ktoś chce to inaczej nazwać to tak to sobie skalkulowaliśmy. Natomiast nagonki nagonów irytują mnie w obie strony ciągle:) I ciągle mam obawy, ale liczę na dużo. A na forum merytoryki ogólnie ubyło, bo teraz to już oczekiwanie na sprzedaż. Poboczne infa to tylko malutkie miłe dodatki.
Ja jestem all in MEDINICE, bo tak wynika z mojej dogłębnej analizy spółek, faktów, logiki, dedukcji i prawdopodobieństwa ale ja miałem z psychologiem test Thomasa, czyli kompetencji zawodowuch i mi wyszło, że mam wyjątkowe zdolności analizowania więc rozumiem, że inni postępują inaczej. Poza tym zawsze należy robić odwrotnie niż mówi troll spadziowy.
Tu nie chodzi o trolli spadkowych ITP...ale o LICZENIE...LICZENI i jeszcze raz LICZENIE.....ORAZ .....w TYM wypadku ZAUFANIE...do PREZESA I JEGO PRZEKAZU.....
bo tak NAPRAWDE ....To wielu trolli tu piszacych ma PO czesci racje...ze PÓKI CO to spolka NIE MA ANI DOCHODÓW ANI ZYSKOW....ale na rynku KUPUJE SIE PRZYSZŁOSC.....wejscie PZU i NN...uwiarygadniaja To co Mowi prezes...a NAJBARDZIEJ UWIARYGODNIŁO.......CERTYFIKACJA CooolCryo przez FDA....i dlatego np...JA Bieorę od jakiegoś czasu za pewnik to co przekauje Prezes....
ALE MUSIECIE SOBIE ZDAWAĆ SPRAWE.....ze JEDNAK MY WSZYSCY POKI CO NADAL KUPUJEMY AKCJE ......POD ZAUFANIE....ze przyszłe zdarzenia beda wlasnie takie...JAK..Prezes je prezentuje ....od czasu do czasu.....I tu jest TO ryzyko....Inwestycyjne....
Jesli zostanie podpisana umowa na CC..na GRUBY HAJS....to to ryzyko ( Przy tej cenie akcji )..NAtychmiast ZNIKNIE ....bo akcje beda kosztowaly duzo drozej....na rynku.....i wowczas tzreba bedzie znowu ....sie zastanwioac czy W przyszlosci po wyzszych cenach Akcji.. POtencjał spolki nadal jest na tyle DUZY...ze warto ja trzymnac...pomimo ponoszonego nadal ryzyka....a to bedzie zalezalo od dalszych informacji naplywajacych ze spolki....odnoscie AC...przejęć ....Dywidendy...itp itd etc...