• Krótka sprzedaż Autor: ~AsPik [77.236.29.*]
    Patrzę na kurs i się zastanawiam czy prezes spółki też musi zgłosić do KNF krótką sprzedaż? Czy to tylko przywilej fundów itp.
  • Re: Krótka sprzedaż Autor: ~AsPik [77.236.29.*]
    Rzadko chodzę na foruma ale jakiś czas temu ktoś napisał, że spółka operacyjnie przygotowuje się do kolejnej fali spadków. Myślałem, że to blef no bo skąd tu potencjał na zaliczenie kolejnych dołków. Jednak pan/pani ktoś miał/a rację. Gdzie w tej sytuacji jest prezes i czy zamierza temu zapobiec, z naciskiem na CZY. Czy ma w tym wszystkim inny interes?
  • Re: Krótka sprzedaż Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Do pewnego stopnia Yoksi opisuje stan zgodny z moimi spostrzeżeniami. Podejrzewam, że po udanej kampanii marketingowej longi nakupowały akcji i teraz maj problem z ich sprzedażą. Aby tego dokonać próbują wywołać sztuczny pozytywny szum, który ma nakłonić „ulicę” do zakupu. Zauważ, że po dniach gdy ilość komentarzy wzrasta, Spółka zaczyna okres spadkowy. Wczoraj było grubo z komentarzami więc scenariusz na najbliższe sesje jest zaklepany. Reasumując Spółka od roku w trendzie spadkowym z wskazaniem na kontynuacje, wskaźniki oraz średnie kroczące wskazują MOCNE SPRZEDAJ, cele strategiczne nie są realizowane,a prezes z siebie zadowolony. I na koniec dobre wieści - Partnering, to ma być tytuł nowego skeczu Neo-Nófki.  

• Re: Krótka sprzedaż Autor: ~SzynSzylowy [83.175.184.*]
    Dobry jesteś. Za każdym razem dokupuję w dołku. Badanie POTAMI spełniło swoją rolę. Potwierdziło uniwersalność i nietoksyczność leku w innych wskazaniach. Już w styczniu FDA wskazało na badanie RIVER-81 jako to, które rokuje najlepiej. Pozycja gotówkowa firmy jest znana, cash burn też. Spodziewanie się innej decyzji niż koncentracja środków na kontyuniacji bardziej rokującego badania, byłoby co najmniej lekkomyślne. Ulica może się wystraszyć a ja z tego skorzystam. Postrasz jeszcze trochę zatem.
  • Re: Krótka sprzedaż Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    O tym mówiłem. Wczoraj wysyp komentarzy, a dziś ogromny spadek. Zobacz aktywność forumowiczów dziś i pomyśl co może być jutro.
  • Re: Krótka sprzedaż Autor: ~AsPik [77.236.29.*]
    To już właściwy spadek czy cały czas operacyjna gotowość? Jeśli spadek to gdzie jest jego dolne ograniczenie?
  • Re: Krótka sprzedaż Autor: ~Yoksi [46.112.224.*]
    Uważaj bo spółka jest bardzo toksyczna. Siedzą tu gracze, którzy nąganiają na wzrosty, wykorzystują piki i sami masowo wychodzą. Jutro/pojutrze sam się przekonasz o czym piszę
    Czy Ty masz jakieś omamy?
  • Re: Krótka sprzedaż Autor: ~Yoksi [46.112.224.*]
    W piątek po godz 17 zobaczysz co miałem na myśli.
  • Re: Krótka sprzedaż Autor: ~Yoksi [31.175.38.*]
    Przekonujesz się?
  • Re: Krótka sprzedaż Autor: ~InwMaciek [77.236.18.*]
    Yoksi ma rację. Poczytaj prowzrostowych naganiacz i porównaj z kursem za ostatni rok. Włącz myślenie
    Zabrzmiało sekciarski. Podziękuję. Synapsy mi jeszcze ogarniają.
  • Re: Krótka sprzedaż Autor: ~Waldek [178.235.32.*]
    Najlepsze jest w tym to, że yoksi odpisuje sobie i przyznaje racje podpisując się innymi nickami.
    On nie jest normalny, to pewne
    Masz pewność w tej kwestii? To sporo zachodu xd.
    Oprócz ryvu ma zapewne jeszcze inne spółki do ogarnięcia więc na trzy Nicki/trzy IP szybciej idzie
    Wcześniej działał jako technik/maras i chyba student. Po zdemaskowaniu - wykazania powiązania technika i marasa wszyscy trzej zniknęli, a w ich miejsce pojawili się filo, yoksi, drobny, inwmacius.
  • Re: Krótka sprzedaż Autor: ~Ariel [5.184.233.*]
    Niech sprzedają ja jutro chętnie kupię
  • Re: Krótka sprzedaż Autor: ~LucoaFan [79.184.230.*]
    Jeżeli spadnie poniżej rocznego minimum dokupuje
  • Re: Krótka sprzedaż Autor: zielony_guzik [80.203.20.*]
    Pamiętam było coś że zadałem pytanie sk Marasa a odpowiedział Filo czy ktoś w pierwszej osobie, a pozniej bylo tłumaczenie "prowadziłem samochód"

Yoksi nie sprzedam bo nie ma, a jego szef musi odkupić 140 000, ajć to zaboli
[x]
RYVU -1,92% 17,36 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.