• Będzie afera ! Autor: ~Xxx [37.47.70.*]
    Podobno ktoś z Kolmex przyszedł do prezesa z łapówka by odpuścił w sądzie upadłość ,prezes go nagrał,
  • Re: Będzie afera ! Autor: ~Oyayebie [93.159.60.*]
    No to gruboooo.Dobrze,by to była potwierdzona sytuacja,bo aferę moze miec autor tego newsa.
  • Re: Będzie afera ! Autor: ~Toż_to_szok [77.65.104.*]
    Nie jestem powien czy powiino mi być do śmiechu, ale jest.
    Jak czytam te wszystkie cuda, to się zastanawiam czy tu materiał na dobry film się prezentuje i bada reakcje potencjalnych widzów, czy to wszystko prawda, ale jest zabawnie-;)))
  • Re: Będzie afera ! Autor: ~Wawa [46.134.116.*]
    No to Właściciel Kolmexu pójdzie siedzieć i grube pozwy od akcjonariuszy ma pewne na grube mld zł za próbę wyłudzenia przejęcia złoża wartych grube mld zł !! To koniec Kolmexu i jego właściciela !! Koleś z Kolmexu ładnie się przejechał myślał że mu sie uda przejąć a tym czasem pójdzie siedzieć!!Trafiła Kosa na Kamień !!
  • Re: Będzie afera ! Autor: ~KRS [37.30.60.*]
    Pamietam gębę tego cwaniaka Błasz…a na WZA w 2021. Oby go dopadła sprawiedliwość
  • Re: Będzie afera ! Autor: ~Ry [109.243.244.*]
    Oby tak bylo, cud nam potrzebny
  • Re: Będzie afera ! Autor: ~Grzegorz [31.179.8.*]
    Dnia 2026-05-20 o godz. 15:08 ~Xxx napisał(a):
    > Podobno ktoś z Kolmex przyszedł do prezesa z łapówka by odpuścił w sądzie upadłość ,prezes go nagrał,

>> brzmi jak "Przychodzi Rywin do Michnika. Sezon 2". W pierwszym Rywin poszedł siedzieć a rząd Millera upadł za sprawą komisji pana "Zero". A tutaj jaki scenariusz bo domyślam się że już gotowy..
  • Re: Będzie afera ! Autor: ~czego_nie_wiemy [5.172.232.*]
    robi się ciekawie, gruba sprawa
  • Re: Będzie afera ! Autor: ~Smerf [198.44.142.*]
    Dnia 2026-05-20 o godz. 15:46 ~Toż_to_szok napisał(a):
    > Nie jestem powien czy powiino mi być do śmiechu, ale jest.
    > Jak czytam te wszystkie cuda, to się zastanawiam czy tu materiał na dobry film się prezentuje i bada reakcje potencjalnych widzów, czy to wszystko prawda, ale jest zabawnie-;)))

----------------
    Z całym szacunkiem, ale skonfrontuj najpierw zdanie ze stanem faktycznym: "ktoś z Kolmex przyszedł do prezesa z łapówką by odpuścił w sądzie upadłość".
  • Re: Będzie afera ! Autor: ~Jan [83.243.37.*]
    jeśli to prawda , to sprawa powinna już być w prokuraturze , jeśli w krótkim czasie nie będzie , ja złożę do prokuratury zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa i przesłuchanie informującego o tym fakcie , co wie o sprawie.
  • Re: Będzie afera ! Autor: ~Toż_to_szok [37.47.181.*]
    Dnia 2026-05-21 o godz. 15:24 ~Smerf napisał(a):
    > Dnia 2026-05-20 o godz. 15:46 ~Toż_to_szok napisał(a):
    > > Nie jestem powien czy powiino mi być do śmiechu, ale jest.
    > > Jak czytam te wszystkie cuda, to się zastanawiam czy tu materiał na dobry film się prezentuje i bada reakcje potencjalnych widzów, czy to wszystko prawda, ale jest zabawnie-;)))
    >
    > ----------------
    > Z całym szacunkiem, ale skonfrontuj najpierw zdanie ze stanem faktycznym: "ktoś z Kolmex przyszedł do prezesa z łapówką by odpuścił w sądzie upadłość".

Wiem Smerfie, od razu mnie to uderzyło, ale nie chciałem być czepialski, bo wyszło, że Małecki dąży do upadłości i przyszli go przebłagać by odpuścił-:)))
    Ja to przede wszystkim odbieram jak dobrą komedie, co z poprzedniego wpisu wynika.
    Do śmiechu mi nie będzie jeśli komedia zmieni się w dramat.
  • Re: Będzie afera ! Autor: ~Nonsens [89.74.14.*]
    To są bredzenia prezesa , który podobno łapówki nie przyjął i sprawy też organom nie zgłosił - a lubi donosy składać bardzo.
    Czy widzicie w tym jakąś logikę?
  • Re: Będzie afera ! Autor: ~Johnny [85.24.211.*]
    Tak, widzimy, żabo. Kryminał się kłania.
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.