• Pytanie do ekspertów. Autor: ~Łośsuperktoś [31.0.45.*]
    Dzień dobry, mam malutko bo zaledwie 150 akcji, jednak nie chciałbym zbyt wcześnie sprzedawać. W jakim miesiącu można spodziewać się konkretnych informacji od spółki? Dla przykładu- boję się, że sprzedam dajmy na to w maju a od czerwca będzie dywidenda i super nowa strategia. Wolałbym uczestniczyć w przemianach bez względu czy wyjdą na dobre czy złe. To już moje ryzyko. Dodam tylko, że poniekąd raporty czytałem i tam była data koniec marca. A już prawie czerwiec i nie ma aktualności na temat spółki. Niby w tym półroczu coś ma się wyklarować według raportów. Czy ktoś z państwa mi podpowie kiedy mam być czujny na komunikaty spółki? Czerwiec?
  • Re: Pytanie do ekspertów. Autor: ~Dywidendziarz [84.40.223.*]
    po 1 - nikt Ci nie odpowie na to pytanie konkretnie, bo nikt nie wie co się będzie działo z kursem i samą spółką
    po 2 - jeśli zadajesz takie pytania na forum to może warto mimo wszystko poszukać innego hobby :D
  • Re: Pytanie do ekspertów. Autor: ~Łośsuperktoś [31.0.85.*]
    Czemu inne hobby. Od 9 lat jestem na GPW i ciągle na plusie. A na forum od czasu do czasu można przeczytać coś o czym nie wiedziałem. Wystarczy umieć oddzielić ziarna od plew.
  • Re: Pytanie do ekspertów. Autor: ~laik [178.235.177.*]
    Dnia 2026-05-20 o godz. 11:47 ~Łośsuperktoś napisał(a):
    > Dzień dobry, mam malutko bo zaledwie 150 akcji, jednak nie chciałbym zbyt wcześnie sprzedawać. W jakim miesiącu można spodziewać się konkretnych informacji od spółki? Dla przykładu- boję się, że sprzedam dajmy na to w maju a od czerwca będzie dywidenda i super nowa strategia. Wolałbym uczestniczyć w przemianach bez względu czy wyjdą na dobre czy złe. To już moje ryzyko. Dodam tylko, że poniekąd raporty czytałem i tam była data koniec marca. A już prawie czerwiec i nie ma aktualności na temat spółki. Niby w tym półroczu coś ma się wyklarować według raportów. Czy ktoś z państwa mi podpowie kiedy mam być czujny na komunikaty spółki? Czerwiec?
    cała giełda spada a to rosło, ja bym sprzedał bo kurs urósł z 11 na prawie 16 ale nie jestem ekspertem tylko laikiem jak Ty.

• Re: Pytanie do ekspertów. Autor: ~MarSz [91.94.18.*]
    10-07-2026 r. wtedy gdy MCR opublikuje raport roczny....
  • Re: Pytanie do ekspertów. Autor: ~gruzin [178.235.177.*]
    PAPIER PRZEGRZANY I TYLE, TUTAJ WIDZĘ KOREKTĘ.
[x]
MCR -1,31% 15,10 2026-05-22 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.