"....Napiszę na razie skromnie, że 22 jest nierealne, albo o tym wiesz i próbujesz postraszyć drobnicę żeby spadło ile się da, albo nie masz wyczucia rynku i wierzysz w te 22zł. Nie ma szans na spadek do 22zł nawet jeśli będziesz dalej próbował manipulować forumowiczami."
Podróż sentymentalna. Tekst napisany wkrótce po zejściu poniżej 29. Nick oraz datę podeślę jeśli ktoś chętny.
Sprawdziłem, wątek został dodany 3 września 2025 r., a powyższy komentarz dodał "brydżysta".
Najlepsze jednak jest to co ty napisałeś pod tym wątkiem - że 22 zł już nieaktualne i że pora na mniej niż 10 zł.
Minęło ponad 8 miesięcy i co?
Dlaczego przypominasz wątki które są dla ciebie kompromitujące?
Od co najmniej 8 miesięcy piszesz o poziomie cenowym poniżej 10 zł i nie widzisz w tym nic kompromitującego?
Wiem, ze tego nie lubisz, ale zamiast prognoz pogadajmy o faktach.
Dlaczego rvu120 wyceniasz na 0 zł? Tylko wtedy matematycznie wycena mogłaby się zbliżyć do 10zł (chociaż wciąż byłaby wyższa).
Rozumiem, że projekt o największej wartości dla spółki jest dla ciebie bezwartościowy. Wyjaśnisz co za tym stoi?
Chyba nie 43% CRi? Chyba również nie zgoda FDA na dalszy rozwój?
Może to że ryvu wkrótce chce zaprezentować wyniki swoich badań podczas jednego z największych wydarzeń w świecie biotechnologii/onkologii?
Wiem że przedstawiłem fakty, które godzą w twoją narrację, ale nie uciekaj proszę od odpowiedzi.
1. CRi z małej grupy pacjentów wyniósł 43%.
2. FDA zaakceptowała dawkę optymalną.
3. RYVU zaprezentuje wyniki badania river-81 podczas tegorocznego EHA w Sztokholmie.
4. Profil bezpieczeństwa jest dobry.
5. Czas remisji stwarza dla pacjentów nadzieję na przeszczep szpiku.
Dlaczego w świetle powyższych faktów wyceniasz RYVU na mniej niż 10 zł?
Będzie czy nie napisz skoro spadamy na obrotach 10k akcji na 8zl. To chybaocenić czy zobaczymy 25 będzie ci łatwo. Chodzą opinie na forum że się znasz.
A wracając do Legii Miodulski się chyba mocno zdziwi w piątek. Życzę ci miłej reszty tygodnia. Zegar tyka, Lewandowski szuka klubu może wróci do Warszawy?