Muszą czuć oddech konkurencji na plecach skoro zatrudniają armię trolli do ocieplania wizerunku na tego typu forach. Nic to nie da. Porządni sprzedawcy już dawno pożegnali ten serwis, klienci jeszcze są siłą przyzwyczajenia, ale to tylko kwestia czasu, niedlugiego czasu. Allegro zostanie portalem jednym z wielu - tym najdroższym i niby "polskim".
HAHAHA Co za post, no naprawdę poprawił mi humor od rana :) Skoro jesteś na tym forum i tracisz swój czas na pisanie postów (o ile to nie jest post napisany przez bota), to musisz być zainteresowany jako żywo akcjami Allegro. To że w perspektywie kilku miesięcy wróci do conajmniej 36zł to wszyscy wiedzą. Rozumiem, że szczekasz, żeby choć trochę obniżyć kurs i dokupić?
Ale faktycznbie prawda jest taka, że żadne bzdurne posty na tym formu nie mają zadnego wpływu na kurs, ani te czarujące na wysoki odpał, ani te rzucajace uroki na spadki.
Ale fajnie sobie głupoty poczytać przy porannej kawie :)
Ja po cichutku liczę na to, że za 2-3 miesiące osiągniemy 42-46 zł. Zobaczymy z jakiego poziomu ruszy skup akcji. W przyszłym tygodniu zapewne ogłoszenie o walnym i projekty uchwał. Zobaczymy.
Ciekawe. Ja caly czas większość zakupów robię na Allegro. Portal jest idealny. Nie widzę ubytku sprzedawców.
Trzymam 6T akcji i mam nadzieję zarobić jak na ccc (46-200).