Dzisiaj pokazał, że potrafi. Wokół wybuchały miny, rynek ostro krwawi a Tauron przeżył i kończy dzień na plusie. Wczoraj obronił linię popytu od której odbijał się po spadkach w ostatnich 8 miesiącach. Oby tak dalej. Jutro WZA.
Ciekawe dlaczego nie wspominasz o sma50 i sma200 ? Tylko przerzuciłem się na linie? To proste kurs jeszcze nie przebił tej linii a przebił już dawno sma50 o sma200. Myślisz że kogoś przekonasz do zakupu drogich akcji ?
I znów stara śpiewka jak to ktoś na fixie kupił niewiadomo ile akcji co niby ma świadczyć o tym że kurs pójdzie w górę. Dzisiejsza świeca ma charakter prospadkowy. Dwa razy kurs odbił się od 9,50 i zakończył na symbolicznym plusiku. Szału nie. Ludzie nie dajcie się nabrać na jego gadki. Już 2 razy przyłapałem go na kłamstwie.
Ty poprostu nie rozumiesz słowa pisanego. Jeśli informację opublikowaną na stronie Tauronu a wklejoną przeze mnie na forum na temat dywidendy nazywasz kłamstwem (bo o to ci chodziło) to znaczy że coś masz z głową. A dlaczego nie wspominam o SMA? Bo to nie jedyne punkty zwrotne na wykresie. A w obecnym miejscu mamy gęsto od takich punktów. Coś jeszcze ci szorciarzu wyjaśnić?