Jak bardzo aktywny jest sypacz, jak mocno dusi kurs tak się zastanawiam jaki tu scenariusz się zrealizuje.
Dywidenda w lipcu czyli już niebawem. Czy będziemy mieć podwójne dno na 2.3 zł i pod dywidendę się już odobijemy czy ten fundusz mbm concept już na siłę chce się pozbyć akcji. Aż doczekać się nie mogę ile tym razem wykaże przed walnym zebraniem ile ma jeszcze tych akcji. W zeszłym roku miał 2.7%
Przy oparciu 3 zł musiał sporo się opróżnić bo tam dosyć długo wsparcie działało i na dużych obrotach.
czy inny duży nie czeka na wypełnienie jakiejś umowy/rozliczenia "w barterze"/w stosownej ilości akcji? coś tu jest na rzeczy i ale do wyjaśnienia bliżej niż dalej
cena jaką KTOSIE zapłacili za takie zeszmacenie kursu /brak podstaw/ ma konkretny cel ,spokojnie oczekuje i w swoim czasie się dowiemy /albo domyślimy/ podstawiać koszyczek i czekać ,tylko tyle i aż tyle
Czy aby zeszmacenie ?
Dywidenda 2x po 0,06 zł teraz 0.1 zł to ledwie 4 % brutto przy tym kursie
Kapitalizacja 60 mln przy zysku 9 mln no nie wiem czy to zeszmacenie kursu.
Bardziej bym napisał że jednak na dzisiaj te twoje magiczne 30 zł na które naganiałeś jednak nie należało się jak psu buda.
Tak jak prezes powiedział czekamy na skokowy wzrost zysku jak go nie będzie to dalsze kiszenie
ewidentnie czytaliśmy inne raporty z 7 ostatnich lat ,dodatkowo obserwowane notowania i ich PROWADZENIE ,,też inaczej interpretowaliśmy ,no cóż ,tak bywa ,ja pozostaję przy swoim i podstawiam koszyczek /mam czas ,,,DUŻO czasu/