• Raport Autor: ~Pozdrawiam [188.33.148.*]
    Witam, mnie osobiście raport utwierdza w przekonaniu o stabilnym biznesie. Na tą chwilę zapewne środki pieniężne będą z firmy odpływać - hale trzeba będzie dokończyć i wyposażyć, ale przy tym poziomie gotówki wątpię aby musieli posiłkować się kredytem. Inventionbio zostało niemal przejęte, poziom zatrudnienia porównywalny do poprzednich kwartałów. Ja więc spokojnie poczekam na rozwój wydarzeń i moment zwiększenia zapasów, pewnie latem przejadę się zobaczyć na jakim etapie jest budowa hali. A wy jakie macie przemyślenia co do raportu?
  • Re: Raport Autor: ~quest [87.101.44.*]
    ja swoje napisalem w wątku #macie raport#
  • Re: Raport Autor: ~Fred [84.40.219.*]
    Wiadomo nikomu z was się nie spieszy. Może na lokacie będzie lepiej by wam wyszło
  • Re: Raport Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2026-05-18 o godz. 16:08 ~Fred napisał(a):
    > Wiadomo nikomu z was się nie spieszy. Może na lokacie będzie lepiej by wam wyszło

Naprawdę tak ciężko Tobie i ekipie uwierzyć, że są ludzie, którzy nie mają złotówek w oczach i żyją innymi sprawami a na giełdzie sobie na spokojnie pozyskują kapitał - w sposób zrównoważony a nie "wszystko na już" ? Naprawdę wystarczy mieć na raz w portfelu inwestycyjnym akcje 4-7 spółek (w miarę dobrze rokujących) i odpowiednio sobie tym zarządzać. Przy czym ja mam częściej 4-5 spółek niż 6 czy 7. No ale co ja tam będę tłumaczyć... Wy wiecie lepiej, jak komu się żyje i powodzi :-) Zostańmy przy tym.
  • Re: Raport Autor: ~quest [5.184.195.*]
    Muminek musisz zrozumieć ze fredi wymaga hospitalizacji u psychiatry wiec niewiele mu przetłumaczysz i dyskusja raczej na forum bankiera nie przyniesie wymiernych korzyści dla jego zdrowia a juz nie mówiąc o sposobie wartościowania i postrzegania rzeczywistości w sposób niematerialny...
  • Re: Raport Autor: ~Fred [84.40.219.*]
    Kiszcie pieniążki. Powtarzam, moje wpisy są tu do osób co myślą żeby tu wejść a nie do wisielców takich jak wy
  • Re: Raport Autor: ~Loki [46.112.2.*]
    Jak byś był myślący, to nie pracował byś jakoś naganiacz tylko inwestował. Sam sobie zaprzeczasz. Przecież nikt cię nie prosił o radę, a nawet po twoich wpisach widać, że lepiej, żebyś ich nie udzielał. Nikt nie powinien inwestować w oparciu o wpisy na forum. Od takich słów powinien zaczynać każdy, kto chce tu udzielać porad.
  • Re: Raport Autor: ~quest [87.101.44.*]
    Dziękujemy za złotą myśl... sam bym na to nie wpadł...
  • Re: Raport Autor: ~Loki [5.173.188.*]
    InventionBio posiada technologię biorafinerii, która opiera się na procesie biotransformacji biomasy rolniczej. Pozwala ona na efektywne przetwarzanie surowców organicznych. Z punktu widzenia biogazowni i produkcji biometanu, technologie optymalizacji biomasy mogą być kluczowe dla zwiększenia wydajności pozyskiwania czystego metanu z odpadów rolniczych. Może z tego coś kiedyś wyjdzie.
[x]
HUBTECH -2,85% 0,24 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.