• Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~Finansista [83.223.249.*]
    Proszę o jeszcze PP
  • Re: Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~Finansista [5.249.123.*]
    Panie Janie , tak wspaniale Pan wszystko wyjaśnił. Dzięki Panu się wzbogacę i może nawet % pójdzie na Fundację To Co Najważniejsze. Upiekł Pan kilka pieczeni na jednym ogniu i nawet ja się przysiadłem i dzisiaj najadłem. Dziękuję i Pozdrawiam. Niech Najświętsza Panienka Panu błogosławi!
  • Re: Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~Finansista [83.223.249.*]
    Panie Trzciński jest Pan niesamowity. Panowie Staszak i Fąfara też są wspaniali ale to jednak Pan wszystko zorganizował i zaopiekował się tymi najdrobniejszymi. Muszę jednak powiedzieć, że niezrzeszonym dał Pan pstryczka w nos. Chociaż ja nie narzekam :))
  • Re: Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~Finansista [93.108.235.*]
    Panie Trzciński, dzisiaj ponownie troszkę okruszków zjadłem z pańskiego stołu, mam nadzieję, że się Pan nie obrazi. Dziękuję serdecznie
  • Re: Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~darek [83.28.206.*]
    nie odstawiaj tych tabletek,wychodzi na to,że wreszcie działają myślisz logiczniej niż niektorzy tutaj kupując pp,życzę,byś sprzedał je Orlenowi z wielokrotną przebitką
  • Re: Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~Finansista [77.54.164.*]
    Darku kiedy jest ostatni dzień na kupno PP od tych, którzy się nie zapiszą na nowe akcje i będą zmuszeni je sprzedać? Dzięki
    nie wiem kiedy ostatni dzień na kupno pp po groszówkach,wiem,że do 27.V trzeba sprzedać nadmiar PP wzgledem obejmowanych akcji z nowej emisji
    OK ale 27 też można jeszcze handlować PP. Włącznie do 27 ? Datę zmienili z 28 na 27 więc chyba też się nie za bardzo orientowali
    I jeszcze jedno gdybyś był uprzejmy, powiedzmy teoretyzując, że Orlen zachowa się po chamsku i zbije cenę PP w ostatni dzień wiedząc, że nadmiarowcy będą musieli sprzedać PP nawet po groszu to czy wówczas można Orlenowi zrobić na złość i w ogóle ich nie sprzedać? Zachować się jak pies ogrodnika, który sam nie zje i nikomu nie da. One wtedy znikną i nikt ich nie dostanie czy może powrócą w jakiś sposób do Orlenu. Proszę o wyjaśnienie
    to działanie bezcelowe,nadmiar PP trzeba sprzedac po ile by nie były,bo i tak przepadną a finalnie tafią do puli darmowych PP do podziału miedzy akcjonariuszy zapisanych w dodatkowym zapisie
  • Re: Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~Ambroży [185.72.186.*]
    i tu jest poważny problem darku,

śmiejesz się z tych którzy sprzedają po groszówkach PP, ale przecież dobrze wiemy że ponownie wynajęty, dobrze opłacony za nasze pieniądze - pomagier Orlenu może mielić w kółko swoimi PP - pokazując rzekomy spory obrót - wiedząc że nikt mu tych PP nie zabierze nawet po tej śmiesznej cenie - bo po co ...

i do końca utrzymywać niską cenę , a nawet jeszcze niższą

serio - naprawdę to jest taka żenada w wykonaniu Fąfary i Staszaka , najwięksi janusze biznesu w PL mogą się od tych tuzów ładu korporacyjnego - jak się oszukuje akcjonariat mniejszościowy,
    - pokazując rzekomy spory obrót - wiedząc że nikt mu tych PP nie zabierze nawet po tej śmiesznej cenie - bo po co ...
    -żaden "pomagier"nie pracuje charytatywnie
    -mamy po 2 dniach handlu PP wolumen ok.2mln PP,czy jest to "rzekomy"wolumen,przekonamy się niebawem,koniec handlu PP za tydzień,będziemy znali wolumen,jeżeli Orlen chce przekroczyć 95% to potrzebuje jeszcze 15 mln PP,część pewnie uzyska z akcji martwych ale jakąś część musi kupić z rynku,podkreślam pod warunkiem,że faktycznie chce przekroczyć 95%głosów,comoim zdaniem nie jest tak oczywiste
  • Re: Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~Finansista [31.22.200.*]
    Jedyna nadzieja w Panu Trzcińskim ponieważ ktoś bardzo intensywnie dostarcza podaż PP.
  • Re: Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~Finansista [31.22.200.*]
    Panie Janie trzeba interweniować!
    Zatem formalnie nie ma żadnego bata na Orlen. Tak jak pisze ambroży mogą kręcić na groszówkach bo tak czy owag drobni nie mają kasy by je zrealizować więc będą musieli w ostatni dzień je oddać nawet za 1 grosz. Pytanie kiedy jest ten ostatni dzień. Oczywiście tylko teoretyzuję bo prezesi orlenu są uczciwi ale gdyby poprzednia ekipa rządziła to tak by zrobiła. Tutaj mamy dodatkowo na szczęście Pana Trzcińskiego w roli whistler blower
  • Re: Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~ptak1234 [91.150.204.*]
    Może moje kupiłeś PP Ja kupię trochę emisji z pp i zapiszę się na akcje uśpione ,jak kupię to dobrze jak nie to też dobrze .
    Ty sypiesz PP to musisz mieć coś z głową albo z ptakiem. W najgorszym scenariuszu można objąć nowe akcje za 18.5 + 20 groszy i się nie rozwodnić a w najlepszym sprzedać PP jeśli urosną więcej niż kurs akcji więc ryzyku zakupu PP żadne.
    dzisiaj(jak na razie) jakis"grubas"sprzedał mi,aż 4 PP w dwóch transzach/3-1/ moze oczkoś też sprzedaje?;-)
    Czy możesz zapytać Pana Jana jaka jest cena godziwa za 1 PP? Fajnie byłoby znać Wasze opinie
    poważnie?przez 99,9% postów plujesz,insynujesz niecne działania GG/TCN,a teraz chcesz bym zapytał p.Trzcińskiego jaka jest godziwa cena PP?o co jeszcze byś chciał bym zapytał ....;-)))
    Ale po co zaraz się obrażać przecież trochę racji miałem odnośnie działań GG musisz przyznać. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło więc tę drobną przysługę chyba możesz mi wyświadczyć
  • Re: Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~ptak1234 [91.150.204.*]
    Dnia 2026-05-20 o godz. 12:13 ~Finansista napisał(a):
    > Ale po co zaraz się obrażać przecież trochę racji miałem odnośnie działań GG musisz przyznać. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło więc tę drobną przysługę chyba możesz mi wyświadczyć

na Facebooku pisał jak jest godziwa cena za pp
    Dnia 2026-05-20 o godz. 12:13 ~Finansista napisał(a):
    > Ale po co zaraz się obrażać przecież trochę racji miałem odnośnie działań GG musisz przyznać. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło więc tę drobną przysługę chyba możesz mi wyświadczyć

nigdy nie miałeś nawet odrobinki racji względem GG a w szczególności p.Trzcińskiego,ten Pan takim jak ty .......uratował,zapamiętaj to raz na zawsze
  • Re: Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~Finansista [62.28.64.*]
    Chcesz powiedzieć, że nawet "wyrok wykonaliśmy" nie był projektem GG? Mało prawdopodobne żebym we wszystkim co pisałem o GG i Panu Trzcińskim się mylił ale jeśli się myliłem to przepraszam i to znaczy, że Pan Trzciński jest prawdziwym herosem.
    Darku czy możesz się zapytać Pana Trzcińskiego o to co Cię prosiłem? Te pieniądze, które zarabiam w dużej części idą na cele harytatywne więc proszę nie tylko w swoim imieniu.
  • Re: Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~Finansista [31.22.148.*]
    Panie Janku brakuje PP co się dzieje?
    Panie Janku zabrakło towaru proszę o interwencję
    Ludzie chcą kupiċ po 30 gr a inni chcą sprzedać po 27 gr nastąpiło pomieszanie z poplątaniem. PP za chwilę po złotówce będą śmigać i nie będzie warto obejmować akcji
    Panie Janku PP się zaklinowały
  • Re: Panie Trzciński DZIĘKUJĘ!!! Autor: ~Ambroży [185.72.185.*]
    miały być cuda, są cuda :)

PS. Prorok jaki czy co?
    Panie Trzciński, Staszak, Fąfara, Dariuszek, emerycie miłego weekendu życzę! Jesteście na prawdę dobrzy. Pięknie skoordynowane działania. Miłego weekendu!
[x]
ENERGA 0,00% 18,88 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.