Dnia 2026-05-18 o godz. 14:33 ~Robek napisał(a): > Kolega Daszek jest botem i miał określony cel ,albo jest dzieciakiem który dał się nabrać na super deal
Prawdopodobnie opcja 1, bo chwalił się posiadaniem dużych ilości akcji, a tu jakiś dwóch dżentelmenów po kilkadziesiąt k (podobno jeden z nich miał być pełnomocnikiem).
Wykaz akcjonariuszy posiadających co najmniej 5% liczby głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Emitenta w dniu 18 maja 2026 roku ESPI: Raport bieżący 21 / 2026 18.05.2026 14:40:13
Zarząd Defence.Hub S.A. informuje, iż akcjonariuszami posiadającymi co najmniej 5% liczby głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu, które odbyło się w dniu 18 maja 2026 roku [„NWZ"], byli: • Pan Tomasz Skrobarczyk posiadający 594.106 akcji, z których przysługiwało mu 594.106 głosów, stanowiących 6,68 % udziału w ogólnej liczbie głosów, co odpowiadało 49,70 % głosów podczas obrad NWZ, • M. Nowak Fundacja Rodzinna posiadająca 446.000 akcji, z których przysługiwało jej 446.000 głosów, stanowiących 5,01% udziału w ogólnej liczbie głosów, co odpowiadało 37,30 % głosów podczas obrad NWZ, • Pan Maksymilian Ostrowski posiadający 71.000 akcji, z których przysługiwało mu 71.000 głosów, stanowiących 0,80 % udziału w ogólnej liczbie głosów, co odpowiadało 5,94 % głosów podczas obrad NWZ, • Pan Paweł Serek posiadający 62.917 akcji, z których przysługiwało mu 62.917 głosów, stanowiących 0,71 % udziału w ogólnej liczbie głosów, co odpowiadało 5,26 % głosów podczas obrad NWZ.
Jeśli bot może wystawiać akcje, to nie mamy co szukać na giełdzie.
Zweryfikowałem w zeszłym roku , i wynik był pozytywny. Przypomnę akcje były wystawione w okolicach 8zł.
A co się tyczy spółki na dzień dzisiejszy, to musimy poczekać i zobaczymy jak się to rozwinie.
Albo sprzedać i zapomnieć że ktoś robi nas w .......
Ale stęsknieni za daszkiem, a jakie historie tu o sobie czytam.Ta, że jestem od Nowaka, powaliła mnie.i rozbawiła do łez.. ;) Cóż, za bardzo się nie przyczyniłem na NWZA do przegłosowania Nowaka, bo musiałem odwołać pełnomocnika, a wszystko dzięki XTB, które się postarało,że nie byłem na liście akcjonariuszy. Dziękuję -Autor-, że zwróciłeś moją uwagę i zweryfikowałem to u źródła. Choć dodam nieskromnie, że jakieś tam działania "na zapleczu" wykonałem, i byłem pewny glosowania.. ;)
Kolego Daszek, Jan Brzechwa mógłby Ci pozazdrościć.Jako że jestem już iluzorycznym akcjonariuszem emocje ze mnie zeszły,ale będę Wam kibicował.Pozdrawiam.
Daszek tonjest chyba jakas fikcyjna postać tutaj mial byc na walnym nagle mial miec pełnomocnika nagle nie byku pełnomocnika na walnym strasznie tu wszystko śmierdzi.