Bioceltix nastepna spolka po PURE, SDS i teraz SCP pod ubranko Carlosa, mi juz wystarczy, mialem wejs w ICE jak byla po 10 dalem sie nagonic na SCP i zamiast 600 procent na plus jestem na grubym minusie
No zobaczymy jak będzie na Bioceltix, obecnie prócz jednego opóźnienia zarząd wydaje się być wiarygodny. Pytanie czy otrzymają EMA. Medinice to bardziej pewna wg mnie spółka, Scope to chyba cud ale to powinno spaść jeszcze o 50 proc
Uwazam tak jak ty a jednak dalem sie ubrac ekipie carlosa, pretesje mam do siebie, trzeba ufac sobie nie innym, no zycie. A tak na marginesie ma ktos tak jak ja tzn dal sie nabrac na te bajki
alicja, jak się zarabia na postowaniu i ze 100 zł zrobi się 25 to mało, ale zapewniam cie, ze przy wiekszych kwotach to bardzo dobra stopa zwrotu. w dlugim terminie nieosiagalna praktycznie na giełdzie
Spokojnie mam wyższą od 2018roku. Mercator dał kopa, potem byl JSW, PKO bp, Alior, bumech, wreszcie Orlen i KGHM, Creotech. 25 proc to bardzo mało jak dla mnie. Carlos wtopa na SDS, Pure, Scope
Dnia 2026-05-18 o godz. 16:27 ~Berg napisał(a): > dobieram delikatnie ReadGene po kolejnym bardzo dobrym raporcie, na Medinice jeszcze może się wiele dziwnych rzeczy wydarzyć