Nie jesteś sam wszyscy tak mają uwieź mi kupię spada sprzedam długoterminowo na bank 40 zł + ale może być to po wakacjach trza by fachowca od AT a może technicznie lepiej by to wyglądało jakby się cofnęło o dopiero przebiło 31 i otwarło drogę do kolejnych wzrostów nie podoba mi się że po takich wynikach nie rośnie ale więcej wiary a tak na marginesie zaczynam zauważać że uczciwy inwestor nie zarabia tylko spekulanci chyba że naprawdę ma farta I wejdzie gdzieś na dołku pod odbicie pozdro
W PLN tylko GPW, WIG20 i to pewnie z wyjątkami. Reszta rzeźnia, włącznie z tym forum, gdzie moderacja często "przypadkowo" wycina wątki ostrzegające przed wałem.
Zgadza cię pomagają łajdakom oczywiście za pieniądze trzeba uważać być czujnym lepiej nie zarobić ale nie stracić a złapanie okazji nie jest łatwe idą słabe wakacyjne miesiące WIG może korektować do jesieni do września nie chce wiedzieć po ile spadną walory na WIG
Panowie spokojnie.Allegro jest mocne.Prędzej czy później ruszy mocno w górę, że będziemy mieć problem kiedy wyjśc.Teraz czekamy na przebicie 32zł za akcję.A potem Ho Ho.Czy już wyjśc.Ja mam czas i cierpliwie czekam na 40 zł+.
Zerknij jakie były dzisiaj na raz zakupy wskoki dosyć grubę poczekamy na rozwój sytuacji nie sypią wszyscy grzecznie czekają nic się nie dzieje daje mu czas
Kupiłem z rana jak było na minusie nieśmiało tylko 1000, później jeszcze trochę dobrałem. To samo z PGE po 10,02. Czekałem na większe spadki ale chyba można o nich zapomnąć na jakiś czas i bardziej się zapakować a nie tak zachowawczo.