• Czy zarzad uważa Autor: ~MikeGrenn [46.112.2.*]
    że akcjonariusze to kretyni? Chyba tak. I mają po części rację. Na walnym opowiadali bajki że nie mogą sprzedać bactera przez wojnę z Iranem. Ktoś do tego odniósł? Nikt. Bili brawa. No skoro to przejdzie to lecimy dalej. W piątek espi że źle wymierzyli pokoik do postawienia linii produkcyjnej. Będą mierzyć pokoik od nowa. Pomiar do końca roku. Dodatkowo wsparcie gwarantowane w spółdzielni rynkowi rebelianci. Tam nagon wycinał wszystkie krytyczne głosy bo czas gonił kilka sesji do espi o za małym pokoiku więc szybko ubrać leszcza nie jest tak łatwo. Mając takie zaplecze i obserwacje z walnego nie można się dziwic w takie podejście do akcjonariuszy. Czekamy na kolejne atrakcyjne info. Brak komercjalizacji spowodowany jest nieprzewidzianym zderzeniem płyt tektonicznych, dodatkowym obrotem pierścieni Saturna, brakiem toalet toi toi na rynku w Skierniewicach.
  • Re: Czy zarzad uważa Autor: alicja1992 [37.31.48.*]
    Słabo z tym Scope, a kiedyś takie wzrosty, sporo tu zarobiłam i nie spodziewałam się takich spadków i mrocznej przyszłości, chociaż na SDS było gorzej. Tam byl Carlos, tutaj też, na Bioceltix. Jakiś pechowy
  • Re: Czy zarzad uważa Autor: ~ScopaniWystap [77.111.246.*]
    Teraz tu się szykuje SDS 2, kurs na siłę podtrzymywany przez spółdzielnię RR, popytu brak a jak się pojawi momentalnie zasypywany
  • Re: Czy zarzad uważa Autor: ~MikeGrenn [82.145.223.*]
    Na razie kurs trzymany na siłę aby leszcza nie wypłoszyć. Na SDS też długo trzymali kilkoma kwitami aż ubrali ostatnich naiwnych. Tu ten sam schemat.
  • Re: Czy zarzad uważa Autor: ~Szogun [37.109.174.*]
    Tam gdzie Carlos i Mike Gren to trzeba wiać ubierają Leszcza i jeszcze kaza sobie placic za to
  • Re: Czy zarzad uważa Autor: ~Hahahaahha [5.173.147.*]
    A jak duality Aleku??
  • Re: Czy zarzad uważa Autor: ~Karol [135.136.3.*]
    Dla mnie Energy S.A. to spółka typu watchlist: mała kapitalizacja, OZE, zlecenia i aktywność właścicielska. Nie rekomendacja.
[x]
SCPFL 2,53% 121,60 2026-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.