Tutaj zaraz będzie mocno w gore i myślę, że nawet powyzej 40 zl.
O ile wejdzie deal z biofund.
Akcje z biofund nie wejda do obrotu a jak wejdzie tak potężny kapitał to siłą rzeczy mamy +500%.
Do tego spekuła i ESPI i ESPi i będzie jazda!
Polecam trzymac cierpliwie. Widac, ze tu ciagle są ambicje i szukaja Inwestora. Nie odpuszczają. A jak widac inwestorzy są zainteresowani bo cos czuje ze stworzą cos wielkiego!!!
Tutaj zaraz będzie mocno w dół i myślę, że nawet poniżej 0,40 zl. Jeśli nie wejdzie deal z biofund. Jeśli nie pojawią się akcje z biofund to siłą rzeczy mamy -80%. Do tego spekuła i ESPI i ESPi i będzie jazda! Polecam trzymac cierpliwie - nie da się obecnie sprzedać więc co innego pozostaje? Widac, ze tu ciagle są ambicje i szukaja Inwestora - słowa ciągle i szukają dają do myślenia Nie odpuszczają - a co innego pozostało? A jak widac inwestorzy nie są zainteresowani bo cos czują że nie stworzą nic wielkiego!!!
BTW do każdego optymistycznego warto napisać ten mniej.
Dnia 2026-05-17 o godz. 22:44 ~Donkonreo napisał(a): > Tutaj zaraz będzie mocno w gore i myślę, że nawet powyzej 40 zl. > > O ile wejdzie deal z biofund. > > Akcje z biofund nie wejda do obrotu a jak wejdzie tak potężny kapitał to siłą rzeczy mamy +500%. > > Do tego spekuła i ESPI i ESPi i będzie jazda! > > Polecam trzymac cierpliwie. Widac, ze tu ciagle są ambicje i szukaja Inwestora. Nie odpuszczają. A jak widac inwestorzy są zainteresowani bo cos czuje ze stworzą cos wielkiego!!!
Skąd pewność że biofund też się nie wycofa skoro sam piszesz "Widac, ze tu ciagle są ambicje i szukaja Inwestora. Nie odpuszczają."
Dnia 2026-05-18 o godz. 21:31 ~Greek napisał(a): > Skąd pewność że biofund też się nie wycofa skoro sam piszesz "Widac, ze tu ciagle są ambicje i szukaja Inwestora. Nie odpuszczają."
A dlaczego Biofund miałby się wycofać? Przecież Biofund w tę społkę nie zamierza zainwestować ani grosza! Czy naprawdę zasady tej transakcji są nie do ogarnięcia przez wasze mózgi?