Nie rozumiem tych rekomendacji nie warto im było poczekać kilka dni by rekomendacje były bardziej dokładne (po wynikach) czy mi coś umyka i oni wyceniają co innego?
Gdyby to była prawda to przebija Erste 146 -> 74 zł. Oznaczałoby to załamanie wiary w wysublimowany model biznesowy prezesa "model jest taki, że to ja zarabiam".
Wiecie jakie zadanie mają anilitycy?? Żeby gadać bez sensu i napisać coś żeby napisać z zzz to jest ich praca tak sama jak dziennikarzy…
Gadanie że akcje spadną / wzrosną 40 - 200 - 100 to tylko spekulacje …
Tak naprawdę liczą się wyniki i komunikaty firmy… i taka prawda
Po piewsze primo nie wiemy czy to 61 zł jest prawdziwe. Po drugie primo aby klienci dający wiarę prognozom i rekomendację mogli się pozycjonować przed wstepnymi wynikami. Rekomendacja zawiera jakąś prognozę 1q.
Napisał to Poliniak. Nie wiem, ale na wątkach innych spółek to trolisko nr1 razem z bzymbyzkiem. Jeśli to ta sama osoba to cena 61 jest tylko śmiesznym żartem spadzia:)
Szef wziął szekle i kazał napisać jak leci ot co?! Wtedy pracownik albo odchodzi albo zagryzam zęby i pisze banialuki. Ja tam już przy wywiadzie widziałem ten dyskomfort w pytaniu o Modivo.
Ale po co wam znać cenę wskazana w rekomendacji i jej uzasadnienie?
Rekomendacja została wydana 14 maja. Popatrzcie na kurs od tego momentu. Wy może nie znacie rekomendacji ale zakładam że kto ma znać ten zna.
Rekomendacja zostanie upubliczniona 19 mają po sesji ale dla mnie do tego czasu o jej treści świadczy zachowanie kursu