...sie wylal na forumowym zgromadzeniu expertuf. Zaczynajac od ustalenia wartosci IP na ZERO, po tlumaczenia ze FG nie odpusci Farmie tego IP bo tyko to ZERO jest w stanie zaspokoic ich roszczenia, hahaha.
Tylko jeśli są tacy na forum to na pewno nie bez powodu i na pewno nie dla zabucia czasu. Farma ma bardzo dobrych prawników. Czekamy pozytywnie nastawieni na rozwój akcji.
Napisz po co tutaj w takim razie jesteś :) I czasu grałeś w grę, bo pewnie ani minuty. Zobaczymy, czas pokaze, ale wiem doskonalne kto reprezentuje farmę w sądzie (H.) także jestem bardzo spokojny o finał reszrukturyzacji.
Nie jestem insiderem. Ale akurat jestem bardzo dobrze poinformowany w temacie. Myślę, że Ty też jesteś w temacie i dlatego tutaj siedzisz xD Także czekamy na ugodę i docelowo na premierę Cherno 2
A ile ma grać? Ja grałem 0 minut. Co to zmienia ile kto grał, skoro to się NIE SPRZEDAJE? W Wiedźmina też niektórzy nie grali i jest hitem. A w to nie grali i jest crapem. A nawet jeśli to średniak, ba, nawet jakby to była dobra gra (a nie jest), to nie ma żadnego znaczenia. Bo liczy się sprzedaż, a ta jest mizerna. Ugoda nic tu nie zmieni, ludzie się nie rzucą do zakupów. Jeśli za kilka lat będzie w ogóle ugoda, to sprzedaż będzie i tak bliska zeru, więc nic to nie zmieni, absolutnie nic. Wisielce dalej się oszukują, może spekulacyjnie wam odbije z 50gr do 75gr, więc trzymajcie do tych poziomów „inwestory”.