• ATOM - spotkanie w USA Polimex Autor: ~Fundamentalny [84.40.216.*]
    Na fanpejdżu Grupa Kapitałowa Polimex pojawiła się w tym tygodniu krótka relacja z wizyty Polimexu w USA :) niestety nie pozawala mi wkleić linku.
  • Re: ATOM - spotkanie w USA Polimex Autor: ~Ali [5.59.108.*]
    To prawie umowa na budowę , będzie się działo
  • Re: ATOM - spotkanie w USA Polimex Autor: ~Starapisofskababa [94.251.165.*]
    Prawie...
  • Re: ATOM - spotkanie w USA Polimex Autor: ~fifka [5.59.108.*]
    racja ali , to ważniejsza informacja niż to że Xadox napisał coś obrażliwego szreszeniowi , czy jakoś tam ..
  • Re: ATOM - spotkanie w USA Polimex Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Fiwka czy jakoś tak jak nie umisz nabazgrać szerszeń to napisz owad hehe
    Ps A tak w ogóle gdzie ? Co? Kiedy? Xadox nie wierzę obrazliwie o mnie musialem przeoczyć .My prawimy tylko same superlatywy o zacnym przyszłościowym papierze jakim jest Polimek .A nawet jakby fifka to tak jak przy miłości francuskiej każdy facet moze się przejęzyczyć xd.
  • Re: ATOM - spotkanie w USA Polimex Autor: ~Vip [46.205.208.*]
    Ta ... tu są same arcyważne newsy .
  • Re: ATOM - spotkanie w USA Polimex Autor: ~ememems [89.73.67.*]
    Dla ciebie wszystkie kluczowe informacje są mało ważne. Jak już vip taki fifarafa jesteś to pokaż jaki masz pakiet akcji pxm i jaka średnia :D Pewnie dyndasz się na haku od 500 zeta i dlatego tak jęczysz :D
  • Re: ATOM - spotkanie w USA Polimex Autor: ~Vip [37.31.130.*]
    Nie pokażę, może Szerszeń pokaże ci swoje żądło.
    Ja uważam ze nie powinno sie nikomu niczego udowadniać bo jest to skrajnie nieodpowiedzialne i nic to nie wnosi do merytorycznych dyskusji a jedynie powoduje zazdrość i poczucie bezradności wobec osoby lepiej sytuowanej i przy tym utratę własnej wartości takze lepiej z takimi propozycjami jak pokaż mi jak mieszkasz a powiem ci kim jestes nie wychodzić i wg mnie jest to po prostu niemoralne i godne potępienia niezależnie z kim bym prowadził taka dyskusję
    Ps.Sromp spadziu kosmito tu Cię zabolało info co?
  • Re: ATOM - spotkanie w USA Polimex Autor: ~ememems [89.73.67.*]
    Zrozum bo ten lamus vip nic nie ma jedynie 50gr za wpis. Muszą odkupić te akcje zanim to ruszy na dobre
    Przecież i tak to zrobią odkupią na razie jeszcze pompują między sobą zeby nas uciesnionych wystraszyć i zebysmy cos jeszcze powyskakiwali z akcyjek na mocne up przyjdzie czas i to juz niedlugo przykłady takich ruchów to np kghm czy polsat najpierw wyciągnięcie ile sie da a pozniej zabawa na całego na polnoc jednakże muszą sie w to włączyć aktywniej fundusze a następnie pociągnie i ulica ktora przy tym geo od dobrych trzech miechów jest wygłodniała takich ruchów i spółek z potencjałem do wzrostów jak nasz Polimek
    Przecież i tak sprzedacie albo stracicie a ten Twój koleś - błazenek koniecznie chciałby wiedzieć ile mam fufu ... zapytać się może ..he he .
    Vipku ja nie mam kolegow bo to niemodne i nieetyczne w tych czasach co innego trole spadziowe ich juz podobno legalizują formalnie hehe.
    Ps. Jeszcze tylko legalnie sie nie mogą mnożyć ale kto wie?
    W głowach a właściwie trochę niżej im się pomieszało i to jest postęp? Jak tak to ja wysiadam ....
    Wiem ... dlatego jest : błazenek-giermek,ale trzeba uważać na tego landrynę. Ciekawski jest i może zapraszać na bąbonierę...
  • Re: ATOM - spotkanie w USA Polimex Autor: ~dziejesie [83.23.93.*]
    GK Polimex: Zakończyliśmy misję gospodarczą do USA z udziałem polskich firm zaangażowanych w rozwój sektora energetyki jądrowej w Polsce!
    W imieniu polskiego rządu w rozmowach Wojciech Wrochna LL.M. - Sekretarz Stanu oraz pełnomocnik Rządu ds. Strategicznej Infrastruktury Energetycznej Ministerstwo Energii RP.GK Polimex Mostostal reprezentowali:Marzena Hebda-Sztandkie – Wiceprezeska Zarządu ds. finansowychJan Chadam – Dyrektor ZarządzającyZa nami kilka intensywnych dni wypełnionych spotkaniami z kluczowymi przedstawicielami administracji USA, sektora energetycznego oraz partnerami biznesowymi. Program misji obejmował m.in.: wizytę w Białym Domu i rozmowy z przedstawicielami NEDC oraz Departamentu Energii USA, spotkania na Kapitolu z członkami Kongresu, przedstawicielami amerykańskiego rządu i przemysłu, udział w Nuclear Energy Policy Forum, rozmowy z partnerami przemysłowymi, w tym Bechtel Corporation i Westinghouse, dotyczące m.in. łańcucha dostaw dla projektów AP1000, prezentacje potencjału polskich firm w obszarze #LocalContent.Misja była ważnym krokiem w budowaniu silnych, międzynarodowych relacji wspierających rozwój energetyki jądrowej w Polsce oraz wzmacniających bezpieczeństwo energetyczne i konkurencyjność naszej gospodarki. …………..Wracamy z USA z nowymi doświadczeniami, cennymi kontaktami i przekonaniem, że rozpoczęte rozmowy przełożą się na konkretne projekty i długofalową współpracę.
  • Re: ATOM - spotkanie w USA Polimex Autor: ~fifka [5.59.108.*]
    chyba nie pojechali na zieloną trawę przed białym domem , a po konkrety o których niedługo dowiemy się lub nie
    Jakby pojechali po coś konkretnego to by mieli czerwony dywan rozwiniety jak w Chinach a tak to pewnie dopiero wstęp zeby tylko trawnika nie podeptali bo wszystko popsują ale chyba bedzie dobrze bo juz by to wyciągnęły te spadzie na forum
    Ps.Grubo bedzie na Polimku pewnie lepiej niz na polsacie tam jak solorz wrócił z hameryki to kurs przez miesiąc na cyfrowym z 11 do 17 doszedł i to jeszcze pewnie nie koniec tylko czekać jak polimka tak wyrwie na wyżyny w co nie wątpię
  • Re: ATOM - spotkanie w USA Polimex Autor: ~Fundamentalny [84.40.216.*]
    Te spotkania wpisują się w kolejne kroki perspektywicznej współpracy z Westinghousem. Myślę, że mogą też zaowocować przy SMR'ach. Rozwijamy kompetencje i kontakty. Ciekawe jak długo potrwa certyfikacja, bo to niezbyt znany grunt w Polsce, ale to też plus dla spółki, mieć takie know-how. Poniżej link z ubiegłego roku dla tych, co obśmiewają ten news

https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/pej-wskazaly-6-polskich-firm-ktore-zaangazuja-do-budowy-elektrowni-jadrowej-w-gminie-choczewo,akcje,350223
  • Re: ATOM - spotkanie w USA Polimex Autor: ~Sromp [94.251.165.*]
    Nic od amerykanow nie kupowac nie zasluguja na to
[x]
POLIMEXMS -3,02% 7,86 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.