• Wojna na Bliskim Wschodzie Autor: ~Analitykdomowy [88.156.209.*]
    W Polsce jednym z beneficjentów wojny na Bliskim Wschodzie będzie Allegro.
    Z powodu wzrostu cen ropy naftowej, nowe produkty z tworzyw sztucznych w okresie kilku miesięcy znacznie podrożeją.
    Allegro w tym momencie wykorzysta swoją przewagę, ponieważ sprzedawcy na jego platformie mają stare zapasy towaru wyprodukowane przed podwyżką cen ropy naftowej.
    Dlatego wyniki sprzedaży Allegro za 2Q 2026 powinny być rekordowe.
  • Re: Wojna na Bliskim Wschodzie Autor: ~Jola [185.72.186.*]
    Bzdury piszesz kolego. Wszystkie Aliexpressy, Temu, Shine itp działają bez problemu a ceny mają tak samo niskie jak przed wojną. Allegro ma to samo chińskie badziewie ale 300% drożej. Ja już wolę poczekać tydzień niż kupować w serwisie, który udaje że jest polski.
  • Re: Wojna na Bliskim Wschodzie Autor: ~oglądacz [89.74.160.*]
    Skąd wiesz, że sprzedający na Alle maja stare zapasy? Masz dane:ilość, wartość, daty zakupu? Podziel się z nami tą wiedzą. Ps. Jeżeli handlowiec ma stare zapasy, to albo słabo handluje albo ma towar niechodliwy; zgodzisz się z tym twierdzeniem? A może chodzi o towary zalegająca na stocku w Azji?
  • Re: Wojna na Bliskim Wschodzie Autor: ~ALETRUP [95.175.7.*]
    Wszystko na allegro z Chin. Jola istnę glagoli.
  • Re: Wojna na Bliskim Wschodzie Autor: ~Analitykdomowy [88.156.209.*]
    Wiem, że mają stare zapasy, ponieważ Mr Trump przed atakiem na Iran zadzwonił do nich (sprzedawców na Allegro), żeby się zaopatrzyli na zaś.
    Zatkało kakao !
  • Re: Wojna na Bliskim Wschodzie Autor: ~EveryBodyLies [37.248.171.*]
    To prawda. Jestem sprzedawca. zadzwonił do mnie Trump czy jako stak sie przedstawiał w nocy, a może nad ranem... W każdym razie kupilem zaspas dildosów które zaraz bede opychał na allegro. Tak wiec ustawiajcie sie w kolejce :)
[x]
ALLEGRO 2,18% 35,11 2026-06-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.