• Ewakuacja Autor: ~UCS [85.221.151.*]
    W PON będzie tu mielenie byków z kopytami. Raport tragedia. Same minusy.
  • -1,73 PLN Autor: ~UCS [85.221.151.*]
    XX. Wartość księgowa na jedną akcję (w zł /EUR )
    Tyle jest warta jedna akcja.
    Szacun dla dawców kapitału.
  • Re: -1,73 PLN Autor: ~admin [193.19.165.*]
    widzieli jaka emisje chca? hahahahahaha
  • Re: -1,73 PLN Autor: ~Alok [83.29.142.*]
    Hehe dla was wszystkich to tragedia , bo chętnie kupicie za 1 zł. Heny giełdowe zawitały , czyli poczuły krew i dobry zarobek a raczej by chciały ale obstawiam że Pure ruszy mocno na zielono
  • Re: -1,73 PLN Autor: ~Stary [37.109.170.*]
    Dokładnie...zaraz zaczną się licytować,czy się otworzy na 30 czy ma 12 gr. Za dużo poważnych podmiotów kręci się koło pure i prezes no po to tyle walczył o te spółkę ,aby wszystko teraz miało paść. Wierzę,że będzie tu jeszcze mocna jazda na kto wie jakie poziomy. Obecny kurs zachęca kolkowiczow i innych kowboyow liczących na duży o szybki zarobek. No zobaczymy co przyniesie najbliższy czas oraz co dalej
  • Re: -1,73 PLN Autor: ~Alok [83.29.142.*]
    Arcx nie sprzedał akcji jak to wieszczą inni tylko przerzucił na słupy , tyle akcji ulica nie łyknęła , przy rozwodnieniu które nastąpi , nikt nie będzie w stanie sprzedać tyle akcji w godziwej cenie , obstawiam w odległym terminie ok 2 lata pompę i wtedy dopiero sprzedaż przez arcx . biofund to już zupełnie inna historia ale skoro wchodzą w to , to muszą widzieć potencjał . Niestety Stary ale przyjdzie nam jeszcze poczekać na zarobek na szczęście brałem udział we wszystkich prawach poboru i mam sporo akcji po 1 zł ręce pod pupę i czekam , na szczęście pieniędzy tutaj nie potrzebuje na teraz jak i za 2 lata
  • Re: -1,73 PLN Autor: ~Stary [85.243.56.*]
    No gratuluję,że nie dałeś się urabiać przez takich fraj...w jak Ze...kk i jemu podobni. Kto wziął po 1 zł zaryzykował ,ale też zarobił. Myślę tak samo jak Ty,że warto poczekać
    ..nawet jeśli dłużej niż się zakładało,ale czy acrx czy biofund czy pozytywne wyniki fazy 0 dają realna nadzieję na duży zysk w przyszłości. Na ile realny i duży tego nikt nie obieca ,ale to w końcu giełda i zabawa dla mocnych nerwow
  • Re: -1,73 PLN Autor: ~Ja13 [37.31.52.*]
    Sądzę ze maly pakiet warto mieć, tak jak piszesz na długą mete to da zarobić. Jeżeli ktos gra kasą z kredytu to może go zaboleć taka niepewność i wahania kursu. Trzeba się przyszykować na kilka dni wycia bo jak wiadomo w poniedziałek Pure się nie otworzy ale za to uruchomi się całe stado wyjców i złorzeczników. Pozdrawiam
  • Re: -1,73 PLN Autor: ~Znafca [37.225.54.*]
    "Tak jak piszesz" hihi nagonka czas start
[x]
PURE -0,82% 2,41 2026-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.