Hehe dla was wszystkich to tragedia , bo chętnie kupicie za 1 zł. Heny giełdowe zawitały , czyli poczuły krew i dobry zarobek a raczej by chciały ale obstawiam że Pure ruszy mocno na zielono
Dokładnie...zaraz zaczną się licytować,czy się otworzy na 30 czy ma 12 gr. Za dużo poważnych podmiotów kręci się koło pure i prezes no po to tyle walczył o te spółkę ,aby wszystko teraz miało paść. Wierzę,że będzie tu jeszcze mocna jazda na kto wie jakie poziomy. Obecny kurs zachęca kolkowiczow i innych kowboyow liczących na duży o szybki zarobek. No zobaczymy co przyniesie najbliższy czas oraz co dalej
Arcx nie sprzedał akcji jak to wieszczą inni tylko przerzucił na słupy , tyle akcji ulica nie łyknęła , przy rozwodnieniu które nastąpi , nikt nie będzie w stanie sprzedać tyle akcji w godziwej cenie , obstawiam w odległym terminie ok 2 lata pompę i wtedy dopiero sprzedaż przez arcx . biofund to już zupełnie inna historia ale skoro wchodzą w to , to muszą widzieć potencjał . Niestety Stary ale przyjdzie nam jeszcze poczekać na zarobek na szczęście brałem udział we wszystkich prawach poboru i mam sporo akcji po 1 zł ręce pod pupę i czekam , na szczęście pieniędzy tutaj nie potrzebuje na teraz jak i za 2 lata
No gratuluję,że nie dałeś się urabiać przez takich fraj...w jak Ze...kk i jemu podobni. Kto wziął po 1 zł zaryzykował ,ale też zarobił. Myślę tak samo jak Ty,że warto poczekać
..nawet jeśli dłużej niż się zakładało,ale czy acrx czy biofund czy pozytywne wyniki fazy 0 dają realna nadzieję na duży zysk w przyszłości. Na ile realny i duży tego nikt nie obieca ,ale to w końcu giełda i zabawa dla mocnych nerwow
Sądzę ze maly pakiet warto mieć, tak jak piszesz na długą mete to da zarobić. Jeżeli ktos gra kasą z kredytu to może go zaboleć taka niepewność i wahania kursu. Trzeba się przyszykować na kilka dni wycia bo jak wiadomo w poniedziałek Pure się nie otworzy ale za to uruchomi się całe stado wyjców i złorzeczników. Pozdrawiam