• MH Autor: ~Zz [176.58.19.*]
    Tak żeby ponarzekać dalej ... mh tylko 200msc w grossing us gry akcji ... a przecież ta gra juz jest od 2 tygodni... katastrofa
  • Re: MH Autor: ~Gamix [91.150.208.*]
    Tak dokladnie :) i tylko 70tys pobrań na android i 20tys na ios w ciągu 10 dni i dostepności tylko w kilku krajach.Przegonił juz w pobraniach Wild Hunt... obudzcie się ludziska to już jest HIT!! Przy dostępności globalnej będzie 200tys pobrań w pierszy miesiąc jak nic!
  • Re: MH Autor: ~fanstarrupture [46.113.8.*]
    To chyba po oficjalnych dobrych informacjach po premierze kurs powinien wejść na właściwy poziom? Połowa czerwca?
    a wcześniej za część pieniędzy z dywidendy dokupią akcji po atrakcyjnej cenie? Taki tu jest plan?
  • Re: MH Autor: ~pobożny [77.65.100.*]
    Kumy, pomódlmy się za kalectwo umysłowe ,które nie wie co czyni i sprzedaje akcje za pół darmo, których cena godziwa wynosi 500 zł i ani grama mniej.
  • Klon trophy hunter Autor: ~wapniookk [188.33.28.*]
    Strasznego gniota wypuścili...
  • Re: Klon trophy hunter Autor: ~YesMan [85.221.130.*]
    moze w przyszlym tygodniu przekrocza 5k dolarow total. Pierwsze 2 tygodnie spokojne.
    Troche dziwne, bo reklamy sa wszedzie. Rowniez na US a tam klient placi zanim sprawdzi czy gra to gniot
  • Re: Klon trophy hunter Autor: ~Elmir [31.61.245.*]
    Stałem się fanwm tej gry. Grałem wcześniej w simcity a MH pobrałem jako akcjonariusz żeby zobaczyć co to. TH ze strzelaniem do zwierząt czy SimCity od electronic arts się nie umywają. To będzie hit!
  • Re: Klon trophy hunter Autor: ~delulu [85.221.130.*]
    a kim ty jestes ze takie rzeczy wiesz?
  • Re: MH Autor: ~Zz [46.112.232.*]
    To co tu na kursie będzie to górale nawet nie wiedzą... pójdzie do góry jak wyniki będą wyraźnie sie poprawiać, a czy pod samo wypuszczenie gry zrobią pompę? Nie sądzę... nie ta spółka, oby chociaż ustabilizowało kurs powyżej 90
    Pod info, że MH wypadło znacznie lepiej od TH
  • Re: MH Autor: ~Zz [46.112.232.*]
    Th narazie nic nie zarobił... w tym pewnie problem, ufam ze bedzie zarabiał i to sowicie , ale na tej spółce zaufania nie ma a manipulacji dużo i niestety kolejny raz po dywidendzie jest to samo
  • Re: MH Autor: ~Gamix [91.150.222.*]
    Mała aktualiazacja już jest 80 tyś pobrań na androida, srednia ocen graczy 4.5, można powiedzieć że bombka
  • Re: MH Autor: ~Gamix [91.150.222.*]
    Medal Hunter, kolejny dzień i kolejne 10tys pobrań. Przy takim tempie to są w stanie osiągnać jakieś 200tys pobrań w miesiąc a gra dostępna tylko w kilku krajach
  • Re: MH Autor: ~stockpicker [18.232.116.*]
    Dobrze to wygląda, może więc być pozytywny klimat wokół premiery, jak tylko podadzą konkretną datę.
  • Re: MH Autor: ~Gamix [37.47.85.*]
    100 tys ściągnięć na android! Mozna zakladać ze ɓędzie x3 jak wrzucą na caly świat
  • Re: MH Autor: ~Leo [31.60.95.*]
    I to jeszcze bez reklamy!!! Idzie na hit, dużo większy niż TH. Mnie się świetnie w to gra! Do tego dużo większy potencjalny segment graczy. Powinni zrobić dużo szumu przy premierze, bo przy mądrym rozwoju, a mają mega doświadczenie, to gra może być nr 1 w portfelu spółki i to w niedługim czasie!
  • Re: MH Autor: ~Frrdi [195.128.173.*]
    Grałem jest bardzo jak na te czasy gites w Anglii i USA morze być chiciorem
  • Re: MH Autor: ~ZjakZorro [83.30.24.*]
    Kilka dni temu oglądając jakiś coś na YouTube dwa razy wskoczyła mi reklama Medal Hunter więc chyba jednak jakąś reklama już jest.
  • Re: MH Autor: ~Artex [91.150.222.*]
    MH weszła aktualizacja, wskaźniki pobrań poszły w górę. Jeśli na tym etapie wchodzą updaty to firma jest juz pewna że gra wejdzie do ich stałego portfolio. Już nie mogę się doczekać globalnego launchu.
    Teraz jeszcze sprawdziłem ze ranking na google mają 4.7 i prawie 2tys komentarzy. Taki ranking to fenomen na tym etapie bo gra ma przecież początkową zawrtość.
  • Re: MH Autor: ~Rob [91.113.252.*]
    Będzie hit, ja dobieram po dywinendzie, jeszcze niema ....
  • Re: MH Autor: ~fanstarrupture [5.173.31.*]
    Czyżby detronizacja FC do końca 2027? Byłby to wizerunkowy przełom.
  • Re: MH Autor: ~Artex [37.47.115.*]
    Ja uważam że jest szanasa na to znacznie szybciej, oczywiście jeśli wezmę to konkretnie na warsztat. Fakty: gra ma bardzo dobre opinie już na bardzo wstępnym poziomie rozwoju, pobrania wręcz fantastyczne biorąc pod uwagę że dostępna jest tylko od 2 tygodniu jedynie w 8 krajach, przy czym przez pierwsze kilka dni były to tylko 4 kraje, gra ma wręcz nieograniczone możliwości rozwoju kontentu, pomyślcie tylko ile rodzajów broni można tu dodać ile lokalizacji w różnych epokach historycznych - można rzucać oszczepem do innych plemion poprzez armaty do techonologi dronów i broni kosmicznej. Populacja graczy ogromna w porównaniu do fishing. Tylko kwestia czy dobrze to ogarną może być hit na miarę FC a może być i 3 razy lepszy.
    Podtrzymuje zdanie iż MH zdetronizuje FC do końca 2027 a nawet szybciej. Po dzisiejszym info jest oczywiste że przygotowują się na coś znacznie większego niż Trophy Hunter czy też inne symulacyjne gry. Wybieg z wcześniejszym wypuszczeniem MH na rynki był jak najbardziej dobrą decyzją, czym wcześniej przekonali się iż może być to hit na bardzo dużą skalę tym szybciej przystąpili do konkretnych prac rozwojowych gry.
  • Re: MH Autor: ~Leo [31.60.95.*]
    Niesamowite, MH już zarabia!!!! Nawet w ograniczonym lokacyjnie soft launchu, już przekroczył 5k na Sensor Tower top grossing! Teraz wiadomo dlaczego powiększyli zespół i przyspieszają prace! Myślę, że globalna premiera może być na początku lipca, wtedy będą mieli świetne porównanie z TH.
[x]
TSGAMES -0,69% 93,35 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.