Co tu się dzieje?????
Sama spadż już odpuście ulica i tak nic nie może tu żądzą grubasy my tylko krążymy w kolo nich kurs będzie szedł na północ beż względy ile pomnij wylejecie na spółkę
Szort zapłacił bo by poszedł z torbami. To nie był przypadek. To szulerstwa, jak się patrzy, czemu nie było reko wczoraj ,tydzień temu bo szort nie potrzebował takiego in minus dla spółki a dla nich wsparcia zewnętrznego , bo sam dawał radę z codziennym zwalaniem kursu .Wszyscy przestraszeni że będą słabe wyniki to robili co chcieli, a wczoraj na wieczór taka niespodzianka ,dobre wyniki ,powyżej konsensus. No i od rana duże UP, po 10 min.handlu kurs do góry 17 % , nawet 18%. Więc szort w czarnej d...e ,co robić.Pomoc przyszła a jakże na naszej szulerni ,właśnie gdzie około 12 godz. ,w postaci tego reko z ceną o zgrozo 25 zeta i od tego czasu kurs powoli obsuwal się, szort wyraźnie dosypywać akcji na podaż i została niepewność na weekend. Co będzie w poniedziałek. Może być różnie. W każdym razie kto sprzedał dziś akcje na samym starcie w 5 min.po rozpoczęciu sesji ten jest mega zadowolony , zarobiony. Kto dłużej czekał już niekoniecznie dużo zarobil.Taka jest nasza szulernia.
Zarobił ten co kupił w tym tygodniu i sprzedał dzisiaj. Reszta to tylko odrobiła część strat.
Ktoś napisał rano, że zarobił 17% i robi kółeczka. Bzdura totalna. Żeby zarobić 17% trzeba było kupić wczoraj na koniec sesji a sprzedać dzisiaj na otwarciu. Mój portfel się wyzerował a była strata tylko dlatego, że wczoraj i przedwczoraj dokupiłem dużą ilość akcji po własnej analizie a nie po czytaniu wpisów trolli.
Nic dzisiaj nie sprzedałem a w poniedziałek dalsze zakupy, no ale inną firmę. Dobranoc :)
No wyobraź sobie że w tym tygodniu nie kupowałem , a dziś wreszcie sprzedaż że sporym zarobkiem. Tym razem dziś bez day trader ,ale i tak spory zysk.W poniedziałek, wtorek próba odkup i wyobraź sobie że będą to akcję tego samego DINUSIA, z dużej litery bo zasługuje na takie uszanowanie .Bez urazy ale start chyba przespałeś , bo chyba by był zysk również u Ciebie kolego.
Gratulacje.Ja inwestuję i czekam, dlatego nie sprzedałem liczę na dalsze wzrosty może po kilku sesjach sprzedam 50% Dinusia. Reszta poleży dłużej. Jak by nie było portfel mi świeci na zielono. Nie mogę zwiększać bardziej zaangażowanie w Dino to jest zbyt duże ryzyko mam tu zainwestowane około 44%
Reszta czeka w Modivo, WP i Cd-projekt. Życzę Ci powodzenia w dalszych inwestycjach.