• Do daszka Autor: ~Autor [37.47.118.*]
    Zarejestrowałeś akcje na walne? Jeśli tak to pasuje się skontaktować. Istotną sprawa!!!
  • Re: Do daszka Autor: ~tom [164.127.208.*]
    Dzialacie w porozumieniu akcjonariuszy?
  • Re: Do daszka Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-05-15 o godz. 17:22 ~Autor napisał(a):
    > Zarejestrowałeś akcje na walne? Jeśli tak to pasuje się skontaktować. Istotną sprawa!!!

Tak, działam na NWZA przez pełnomocnika. Przeszkolony jak ma glosować.
    I większość chyba też, włącznie z Tomaszem ( choć dla mnie to człowiek zagadka)
  • Re: Do daszka Autor: ~Autor [37.47.118.*]
    Odpowiedz na linkedin ważna sprawa
    Dnia 2026-05-15 o godz. 19:06 ~Autor napisał(a):
    > Odpowiedz na linkedin ważna sprawa

Piszesz zagadkami, komu mam odpowiedzieć na linkedin?
  • Re: Do daszka Autor: ~Autor [37.47.118.*]
    Otrzymałem dzisiaj listę akcjonariuszy, nawiązałem przez LinkedIn kontakt z wszystkimi oprócz Pana Tomasza i nowaka.
    Dnia 2026-05-15 o godz. 20:53 ~Autor napisał(a):
    > Otrzymałem dzisiaj listę akcjonariuszy, nawiązałem przez LinkedIn kontakt z wszystkimi oprócz Pana Tomasza i nowaka.

Jak to ze wszystkimi, korzystam czasami z firmowego konta na linkedin..
    Dnia 2026-05-15 o godz. 22:18 ~daszek napisał(a):
    > Dnia 2026-05-15 o godz. 20:53 ~Autor napisał(a):
    > > Otrzymałem dzisiaj listę akcjonariuszy, nawiązałem przez LinkedIn kontakt z wszystkimi oprócz Pana Tomasza i nowaka.
    >
    > Jak to ze wszystkimi, korzystam czasami z firmowego konta na linkedin..

Z Panem Tomaszem ciężko o kontakt, czy tu, czy meilowo. Dlatego napisałem, że człowiek zagadka..
  • Re: Do daszka Autor: ~John [185.14.151.*]
    Nie zagadka tylko nie siedzi na bankierowej spekule tylko prowadzi swoje interesy, a ty daszek to zwykły krzykacz jesteś nawet zapewne nie napisałeś się na walne.
    Dnia 2026-05-15 o godz. 22:30 ~John napisał(a):
    > Nie zagadka tylko nie siedzi na bankierowej spekule tylko prowadzi swoje interesy, a ty daszek to zwykły krzykacz jesteś nawet zapewne nie napisałeś się na walne.

Jasne, ty wiesz lepiej..Oprócz bankierowej spekuły są jeszcze meile bez odpowiedzi...
  • Re: Do daszka Autor: ~Janusz [188.33.6.*]
    A wystarczyło wziąć akcje i pojawić się z nimi na WZA. Daszek schowaj się do dziury. A można było na walnym powalczyć o swoje. Twoich akcji tam nie ma.
    Dnia 2026-05-15 o godz. 22:49 ~Janusz napisał(a):
    > A wystarczyło wziąć akcje i pojawić się z nimi na WZA. Daszek schowaj się do dziury. A można było na walnym powalczyć o swoje. Twoich akcji tam nie ma.

Być może ty brałeś swoje akcje na WZA, ja otrzymałem Imienne zaświadczenie o prawie uczestnictwa w Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu. Więc nie ściemniaj, bo nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.
  • Re: Do daszka Autor: ~Autor [185.141.139.*]
    Na liście jest tylko 6 pozycji, więc nie było problemu z kontaktem . Dużo osób ściemniało, że pojawi się na walnym.
[x]
DEFENCEH -5,64% 0,45 2026-05-19 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.