Dnia 2026-05-15 o godz. 20:53 ~Autor napisał(a): > Otrzymałem dzisiaj listę akcjonariuszy, nawiązałem przez LinkedIn kontakt z wszystkimi oprócz Pana Tomasza i nowaka.
Jak to ze wszystkimi, korzystam czasami z firmowego konta na linkedin..
Dnia 2026-05-15 o godz. 22:18 ~daszek napisał(a): > Dnia 2026-05-15 o godz. 20:53 ~Autor napisał(a): > > Otrzymałem dzisiaj listę akcjonariuszy, nawiązałem przez LinkedIn kontakt z wszystkimi oprócz Pana Tomasza i nowaka. > > Jak to ze wszystkimi, korzystam czasami z firmowego konta na linkedin..
Z Panem Tomaszem ciężko o kontakt, czy tu, czy meilowo. Dlatego napisałem, że człowiek zagadka..
Nie zagadka tylko nie siedzi na bankierowej spekule tylko prowadzi swoje interesy, a ty daszek to zwykły krzykacz jesteś nawet zapewne nie napisałeś się na walne.
Dnia 2026-05-15 o godz. 22:30 ~John napisał(a): > Nie zagadka tylko nie siedzi na bankierowej spekule tylko prowadzi swoje interesy, a ty daszek to zwykły krzykacz jesteś nawet zapewne nie napisałeś się na walne.
Jasne, ty wiesz lepiej..Oprócz bankierowej spekuły są jeszcze meile bez odpowiedzi...
A wystarczyło wziąć akcje i pojawić się z nimi na WZA. Daszek schowaj się do dziury. A można było na walnym powalczyć o swoje. Twoich akcji tam nie ma.
Dnia 2026-05-15 o godz. 22:49 ~Janusz napisał(a): > A wystarczyło wziąć akcje i pojawić się z nimi na WZA. Daszek schowaj się do dziury. A można było na walnym powalczyć o swoje. Twoich akcji tam nie ma.
Być może ty brałeś swoje akcje na WZA, ja otrzymałem Imienne zaświadczenie o prawie uczestnictwa w Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu. Więc nie ściemniaj, bo nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.