napisałeś black przed zakończeniem sesji brać po pachy. I teraz ci co ciebie posłuchali i kupili dzisiaj mogą się zgłosić do ciebie po rekompensatę jak ugrzęzną na dłużej? Napisałeś brać pod pachy przed zakończeniem sesji. ?Końcówka sesji i obroty nie dają ........ ........ . . . Poza tym nie wiesz co wydarzy się na giełdzie w USA. Czy np nie pójdzie jakąś duża korekta. DAX mocno spada. Czerwono na giełdach. Nie wiesz czy nie zanosi się na dłuższą korektę dużych wzrostów w USA.
Można brać po pachy, to w tym stwierdzeniu był akcent na dostępność dużych ilości akcji po tej cenie, a indywidualne decyzje odnośnie zakupu lub nie pozostają zawsze w rękach czytających . . .
Zapytaj blacka i niech ci wystawi na gra gieldowa, ile akcji kupil po 10,06. Wiesz, co ci odpisze? Ze on nie jest inwestorem. Probuj. Potem wyciagnij wnioski. Aha, i to cos black nie jest trejderem tylko forumowym baj.erem
Napisałem do niego wcześniej chyba wczoraj, czy przedwczoraj czy ma akcje, nie odpowiedział. A każe brać pod pachy. Czy jest forumowym bajerem ? Po co by się tak bawił? w jakim celu? Dlatego chciałem z nim pogadać na forum .żeby może coś więcej wyciągnąć w jakim celu to robi. Czy działa w jakiejś np grupie .
Bo jest chory, Anek. To rodzaj choroby. I leczenia kompleksów. Black od lat wisi na jsw po 52 zł. Wejdź na forum Diagnostyka, pkp Całego i poczytaj, co o nim myślą inni. Gość kazał stawiać SL w..dzień wolny od giełdy, bo miało spaść. Poszło do góry 10%. Ignoruj jego wpisy. Czytaj merytoryczne info zw ze spółka, a nie bzdury typu Black. On ma ksywkę: Analiza wsteczną zawsze skuteczna.
Dziwne, że rano nie pisałeś "pakujcie pod korek" po 9,9x, bo ja Black kupiłem po 10,06. Dlaczegóż to nie zachecales? Bo siedziałeś w bierze obgryzając pazury.
Fumio, zy dzewiaku pierwszoligowy. Jak twoje 106 zl na asseco? Za kilka dni bedzie 206 zl. WIdziales wyniki, cieplu szku spod zegara? Na asseco forum juz cie bido nie ma, bo maja beke z ciebie i tych shortow, 106 zlotych. Tak sie konczy twoja "mundrisc". Tu przylazles, bo taki black jest jak ty, to masz z kim popisac.