• 10,06 pln . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    i można brać po pachy pod odbicie wkrótce . . .
  • Re: 10,06 pln . . . Autor: ~Anek [95.160.93.*]
    napisałeś black przed zakończeniem sesji brać po pachy. I teraz ci co ciebie posłuchali i kupili dzisiaj mogą się zgłosić do ciebie po rekompensatę jak ugrzęzną na dłużej? Napisałeś brać pod pachy przed zakończeniem sesji. ?Końcówka sesji i obroty nie dają ........ ........ . . . Poza tym nie wiesz co wydarzy się na giełdzie w USA. Czy np nie pójdzie jakąś duża korekta. DAX mocno spada. Czerwono na giełdach. Nie wiesz czy nie zanosi się na dłuższą korektę dużych wzrostów w USA.
  • Re: 10,06 pln . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Można brać po pachy, to w tym stwierdzeniu był akcent na dostępność dużych ilości akcji po tej cenie, a indywidualne decyzje odnośnie zakupu lub nie pozostają zawsze w rękach czytających . . .
  • Re: 10,06 pln . . . Autor: ~Wynalazca [89.79.144.*]
    Wkrotce czyli 4 tygodnie jak napisales na Dino, black?
  • Re: 10,06 pln . . . Autor: ~Wynalazca [37.30.39.*]
    Zapytaj blacka i niech ci wystawi na gra gieldowa, ile akcji kupil po 10,06. Wiesz, co ci odpisze? Ze on nie jest inwestorem. Probuj. Potem wyciagnij wnioski. Aha, i to cos black nie jest trejderem tylko forumowym baj.erem
  • Re: 10,06 pln . . . Autor: ~Anek [95.160.93.*]
    Napisałem do niego wcześniej chyba wczoraj, czy przedwczoraj czy ma akcje, nie odpowiedział. A każe brać pod pachy. Czy jest forumowym bajerem ? Po co by się tak bawił? w jakim celu? Dlatego chciałem z nim pogadać na forum .żeby może coś więcej wyciągnąć w jakim celu to robi. Czy działa w jakiejś np grupie .
  • Re: 10,06 pln . . . Autor: ~Wynalazca [89.79.144.*]
    Bo jest chory, Anek. To rodzaj choroby. I leczenia kompleksów. Black od lat wisi na jsw po 52 zł. Wejdź na forum Diagnostyka, pkp Całego i poczytaj, co o nim myślą inni. Gość kazał stawiać SL w..dzień wolny od giełdy, bo miało spaść. Poszło do góry 10%. Ignoruj jego wpisy. Czytaj merytoryczne info zw ze spółka, a nie bzdury typu Black. On ma ksywkę: Analiza wsteczną zawsze skuteczna.
  • oj, ty płaczek nr 1 !!! Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2026-05-15 o godz. 18:26 ~Wynalazca napisał(a):
    > Gość kazał stawiać SL w..dzień wolny od giełdy, bo miało spaść. Poszło do góry 10%.

====================

to może też i podniósł S/L do góry za kursem . . .

• Re: oj, ty płaczek nr 1 !!! Autor: ~Wynalazca [89.79.144.*]
    Tak, może ci ktoś podniósł ser z podłogi, Black...zawsze post factum.
  • Hmm, głupia sprawa . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2026-05-15 o godz. 18:16 ~Anek napisał(a):
    > A każe brać pod pachy.

=====================

Nie bądź takim samym bezmózgiem jak jak ten płaczek i czytaj z uwagą co piszę . . .

• Re: Hmm, głupia sprawa . . . Autor: ~Wynalazca [89.79.144.*]
    I już cię,Anek, obraża ten Black. Widzisz co to za gość?
  • Dobre :)))) Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2026-05-15 o godz. 17:48 ~Wynalazca napisał(a):
    > Wkrotce czyli 4 tygodnie jak napisales na Dino, black?

------------------------

mam konkretnie napisać dzień i godzinę ?

:)))))))))))))))))
  • Re: Dobre :)))) Autor: ~Wynalazca [37.225.8.*]
    Tak. Podaj kiedy masz szybko, krótko i często. Prostata. To też typ twojego charakteru.
    Dziwne, że rano nie pisałeś "pakujcie pod korek" po 9,9x, bo ja Black kupiłem po 10,06. Dlaczegóż to nie zachecales? Bo siedziałeś w bierze obgryzając pazury.
    Black, kurs spada, pisz, że sprzedałeś po 10,27, bo nie zdazysz
  • Re: Dobre :)))) Autor: ~Wynalazca [37.30.41.*]
    O 17 parrofa black znowu sie pochwali, co niby zrobil. Miszcz szybko, krotko, prostata. Hmmmm....
  • Hmmm . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    odpocznij od szulerni - ewidentnie nie dajesz sobie rady z emocjami . . .
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Wynalazca [37.30.41.*]
    Medrcu wsteczny, chetnie odpoczne od ciebie i twoich bzdur, ale ty nie odpoczniesz ode mnie. Na zadnym forum. Az sobie poradzisz z byciem nikim.
  • Brawo !!! Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Pisz dużo, pisz i dalej rób pośmiewisko z siebie . . .
  • Zieeew . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2026-05-15 o godz. 16:28 ~black944 napisał(a):
    > i można brać po pachy pod odbicie wkrótce . . .

---------------------------------------------------------------------------------------------

wiem, wiem, znowu post-factum . . .

:))))))))))))))))))))))
  • Re: Zieeew . . . Autor: ~Wynalazca [37.30.35.*]
    Miszcz pre rectum o 17 napisze, ze sprzedal, ze strata, ale u niego bedzie zysk. Taki black tuesday...buhahaha...brawo "znowu miales racje" buhahaha
  • oj, płaczek. . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    no przecież ci napisałem o godz.13:17 i chyba taki bystrzak jak ty zrozumiał moją aluzję odnośnie post-factum . . .
  • Re: oj, płaczek. . . Autor: ~Wynalazca [37.30.35.*]
    Odniśnie DO, po polsku piszemy. Przeczytaj ze zrozumieniem, co napisalem. Masz z tym problem jak widze. Jak ze wszystkim.
  • Re: oj, płaczek. . . Autor: ~Fumio [31.0.54.*]
    "Odniśnie" - co za bełkot. Aaa, pszenno-buraczany. Elektryczne gitary, Czlowiek z liściem na głowie.
  • Re: oj, płaczek. . . Autor: ~Wynalazca [89.79.144.*]
    Fumio, zy dzewiaku pierwszoligowy. Jak twoje 106 zl na asseco? Za kilka dni bedzie 206 zl. WIdziales wyniki, cieplu szku spod zegara? Na asseco forum juz cie bido nie ma, bo maja beke z ciebie i tych shortow, 106 zlotych. Tak sie konczy twoja "mundrisc". Tu przylazles, bo taki black jest jak ty, to masz z kim popisac.
  • Re: oj, płaczek. . . Autor: ~Fumio [31.0.55.*]
    Za Tobą przylazłem, z dwóch powodów. Po pierwsze lubię folklor, po drugie uwielbiam jak Ci się brązowe do pieluchomajtek wlewa.
    Na asseco cos cie nie widze, zy.dzewiaku? Chodze bez majtek ku twojej rozpaczy, fumio. Wpadnij na asseco. Pytali o ciebie.
  • Re: oj, płaczek. . . Autor: ~Wynalazca [83.18.206.*]
    Fumisiu, zmartwie cie. Wole brazowe niz tak jak ty pod zegarem wypiety bez. Chlopaki spod zegara maja uzywanie z toba, co?
  • Re: oj, płaczek. . . Autor: ~Nowy [31.61.178.*]
    Piszesz tak jakbyś znał to z własnej autopsji
    Znam z twojej autopsji, nowy. Black mi opowiedzial. Znam wasze tajemnice, nowy. Sroda dzien u blacka nowego l...da.
    Ty juz po, nowy. Co widac po wpisach twoich, a black sie studzi. Hmmmm....
    Black po rozkoszy z nowym i xd opija sukces kolejnych 5% na dzisiejszej sesji. Ile bysmy dali za taki program demo. Black demo was dymo.:-)))))
  • Hmmm . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    czy ty siebie czytasz czasami ?
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Wynalazca [37.30.35.*]
    Oczywiscie, black, dziekjje, ze mnie zacheciles do pisania duzo. I czesto. Tak bedzie. Ile dzisiaj, miszczu, orzyciales?
[x]
PGE -0,69% 10,14 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.