na ten moment 50% obrotu robia 2 spolki.... DNP i KGHM. Przy spadku KGHM i wadze w indeksie gdyby nie DNP WIG20 spadałby ponad 5%.... po USA widac strach przed lądową inwazją na Iran po powrocie upokorzonego przez Xi Trumpa. I do tego Hegseth " bożek wojny"..... WIG 20 zachowuje sie jak przed armagedonem... fatalny sentyment bije w sektor finansowy
o tym to jasno mówi CEO JP Morgan ale w takiej sytuacji gdy giełdy sa na hypie AI zadzialać może efekt motyla.... i będzie gorzej dużo gorzej ze względu na extremalne zlewarowanie w USA
Też tak myślałem i sprzedałem pkn po 100 a kghm po 200
Skoro wiecie co się wydarzy to bardzo dziękuję za ostrzeżenie . Rozumię, ze mam natychmiast sprzedawać PZU
Za dużo hajsu naprodukowali w covida, to co widzicie to są wykresy inflacji. Owszem jest bańka AI ale nie dotyczy pzu. Mieszkam w miejscowości pod dużym miasten, gdzie działka 3 lata przed covidem kosztowała 300 zl za metr, po covidzie natychmiast 500, dziś 1150 i widzę, że jak sie pojawi to natychmiast znika. Tyle kasy wyszło z drukarek w 10 lat . Wszystko co istotne i cenne, już nie razy dwa można liczyć ale razy trzy. Kto tego nie rozumie jest żabą gotowaną powoli i nie uchwyca perspektywy. Mnie osobiście wali 5 zl w lewo czy w prawo, bo wiem co jest jeszcze niedoszacowane. Pozdro
ZAZAZIZUZAJ! Pan Wetomat i spec od kryptowalut. Pan Dyzma Nawrocki i kolejne odcinki KARIERA NIKODEMA DYZMY."Spójrzcie na jego gebe, na jego prostackie maniery!" https://www.youtube.com/watch?v=jxYd2VO-Fwk