• GPW to jednak dramat Autor: ~mabmab [83.20.244.*]
    na ten moment 50% obrotu robia 2 spolki.... DNP i KGHM. Przy spadku KGHM i wadze w indeksie gdyby nie DNP WIG20 spadałby ponad 5%.... po USA widac strach przed lądową inwazją na Iran po powrocie upokorzonego przez Xi Trumpa. I do tego Hegseth " bożek wojny"..... WIG 20 zachowuje sie jak przed armagedonem... fatalny sentyment bije w sektor finansowy
  • Re: GPW to jednak dramat Autor: ~Heniek [45.149.208.*]
    Słabe ręce oddają!
  • Re: GPW to jednak dramat Autor: ~magellan [46.113.8.*]
    chłopie świat jest na maximach maximów jak w USA zacznie się ruch w dół wig20 leci 1000 pkt...

co 6-10 lat się takie coś zdarza i od covidu jesteśmy blisko
  • Re: GPW to jednak dramat Autor: ~mabmab [83.20.244.*]
    o tym to jasno mówi CEO JP Morgan ale w takiej sytuacji gdy giełdy sa na hypie AI zadzialać może efekt motyla.... i będzie gorzej dużo gorzej ze względu na extremalne zlewarowanie w USA
  • Re: GPW to jednak dramat Autor: ~operato [89.73.58.*]
    Też tak myślałem i sprzedałem pkn po 100 a kghm po 200
    Skoro wiecie co się wydarzy to bardzo dziękuję za ostrzeżenie . Rozumię, ze mam natychmiast sprzedawać PZU
  • Re: GPW to jednak dramat Autor: ~Czikpik [195.175.28.*]
    Za dużo hajsu naprodukowali w covida, to co widzicie to są wykresy inflacji. Owszem jest bańka AI ale nie dotyczy pzu. Mieszkam w miejscowości pod dużym miasten, gdzie działka 3 lata przed covidem kosztowała 300 zl za metr, po covidzie natychmiast 500, dziś 1150 i widzę, że jak sie pojawi to natychmiast znika. Tyle kasy wyszło z drukarek w 10 lat . Wszystko co istotne i cenne, już nie razy dwa można liczyć ale razy trzy. Kto tego nie rozumie jest żabą gotowaną powoli i nie uchwyca perspektywy. Mnie osobiście wali 5 zl w lewo czy w prawo, bo wiem co jest jeszcze niedoszacowane. Pozdro
  • Re: GPW to jednak dramat Autor: ~zazaa [91.94.79.*]
     ZAZAZIZUZAJ! Pan Wetomat i spec od  kryptowalut. Pan  Dyzma Nawrocki  i  kolejne  odcinki  KARIERA NIKODEMA DYZMY."Spójrzcie na jego gebe, na jego prostackie maniery!"
    https://www.youtube.com/watch?v=jxYd2VO-Fwk
  • Re: GPW to jednak dramat Autor: ~magellan [46.113.8.*]
    nie masz sprzedawać PZU

masz być przygotowany, aby w 10 min wyjść z giełdy na kilka miesięcy
  • Re: GPW to jednak dramat Autor: ~Suger [81.17.121.*]
    To jest oczywiste, że zdejmą wkrótce niższy VAT i akcyzę w ramach pakietu paliwowego, niech sie ludzie oswoją.
[x]
PZU 2,02% 63,70 2026-05-18 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.