Mogę potwierdzić, bo nie ma takich postów. Mogę Ci też jako kronikarz choć nie wiem jakie akurat byly Twoje uwagi napisać, że zawsze były tu wielkie batony blokujace i znikaly magicznie raz na czas wystrzału. Do tego kurs statystycznie zawsze zmierzał do ceny z transakcji pakietowych by potem być handlowany poniżej ich wartości. Rożne są tu historie przez 15 lat ale nikt jeszcze nie wygrał z RK. Wielu próbowało, dlatego tu wpadam aby przypominać.
Jestem pewna, że tu jest ręczne sterowanie tym kursem i jeszcze ten brak informacji np. teraz o dronach, które są testowane. Raptem jeden artykuł się pojawił i nikt tematu nie podjął co jest bardzo dziwne jednak. To jedyna spółka giełdowa, która rozpoczyna produkcję dronów bojowych. Roman się boi ewidentnie wybicia kursu. Świadczy to o tym, że nie porzucił całkiem pomysłu skupu akcji i zdjęcia spółki z gieldy.
Te twoje teorie spiskowe...
Ps.
Boi się zwyżki kursu..a to dlaczego e?
Taki strachliwy z niego jegomość?
Zbiera na wsparciach i wywali za kilkadziesiąt procent zarabiając miliony na swoje projekty prywatne..
Ps a te pakietówki z lutego 2026 to czego dotyczyly? Podobna akcja byla na Bumechu, przekazanie akcji poza obrotem i nagle spadki. Szort? Pytam bo mnie to zastanawia a espi nie widzialem