Nikt Ci tu akcji nie odda, żadnych akcji nie masz tylko chciałbyś tanio kupić, ta cena, moim zdaniem, to okazja do zakupu, bo po walnym 7 z przodu już nigdy nie będzie.
Dajcie kilka dni. Mówiłem, że już mam na moje realia dużo? To i tak zorganizowałem pieniądze na jeszcze trochę:) Tylko nie mam ich dziś. Sprzedawajcie i zaniżajcie kurs, będę wdzięczny:). Bo po 27 może być już różnie.
Kwinto, nie uprawiam sekciasrstwa. Jeżeli posiadam akcje, nie sprzedaję, a nawet dokupuję, to spodziewam się pozytywnego scenariusza. I to jest raczej normalne. Ty natomiast akcji nie masz, nie masz zamiaru kupić, widzisz same negatywne scenariusze, ale siedzisz tu na forum i tracisz czas. To nie ma akurat sensu:)
@Cwaniak Jest taka zasada, żeby wyjść - to najpierw trzeba WEJŚĆ w posiadanie akcji:)) Jak tylko coś posiadasz ICE, to rzucaj na lewo, a chętni się znajdą na odbiór(nawet z mojego otoczenia).
Żebyś mógł wyjść to musi Cię wypuścić pielęgniarz. Ale na to musi dostać zgodę od Twojego psychiatry. Kolejny weekend poza domem. Przynajmniej nie zabrali Ci komórki.