• Dziś wyniki Autor: ~Tyle_w_temacie [83.29.122.*]
    To w poniedziałek pewnie będzie wodospad
  • Re: Dziś wyniki Autor: ~Tyle_w_temacie [83.29.122.*]
    Chyba że nie podadzą to zawieszą śmiecia jak Columbusa lub Euco
  • Re: Dziś wyniki Autor: ~Leonardio [37.30.42.*]
    Jak zawiesza śmiecia to uratujemy kasę bo tu będzie 1 gr. Trzecia szmaciarska zmiana
    Jakie wyniki tu przecież się nic nie robi tylko kasę 10 bierze każdego miesiąca po to ta spolka jeszcze istnieje na faktury i przelewy.
  • Re: Dziś wyniki Autor: ~ATH [37.248.215.*]
    Tej a ty go ponoć dokupujesz, ostatnio po 0,7x. Wisisz na haku, codziennie coś piszesz i chcesz, żeby do grosza zleciał... Lecz się człowieku, jak można strzelać SB w kolana, podcinać ... i się cieszyć. 1 milion to 28% wzrostu na kursie, lont odpali, to się zacznie efekt pompy, nakręcony zeszłoroczną i tegoroczną hossą kryptowalut. Lubiących BTC w PL jest około 10 milionów. Obstawiam że Nasz kochany naród nie pogardzi możliwością ekspresowego wzbogacenia się, na tym mikro memcoinie.
  • Re: Dziś wyniki Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    Wyniki w raporcie bez zaskoczenia - spółka widmo nic nie zarabiająca

Naiwna ulica albo nie rozumie raportu albo nie może się pozbierać - czekam spokojnie na paniczne wywalanie akcji - gdzie jest dno, to tylko zalezy od Was naiwniacy - obstawiam dzisiaj ponizej 70 groszy a w poniedziałek - to dopiero będą minima :D
    Myślisz że nwm, nie bez powodu nazywam firmę, jedynym MemBTC GPW ( doucz o memcoinach ). Zrozum, tak naprawdę nic tu nie jest ważne poza tym że
    POMPA, sam chcesz kupić, tyle że taniej, ciekawe po co, jak nie dla właśnie dla niej.
    Już wszystko wiadomo Hanower 38% centurion 4.7% ktoś tam 1.7% a reszta 93% to znaczy że Hanower nie ma prawa glosu na zebraniach dlatego cwaniaki z centurion przejęli spółkę tylko po co sprzedawali oszukancy.
    Wychodzi na to że Hanower nie ma tu nic do powiedzenia dlatego nie zrobili walnego zgłoszonego przez hanower tak jak pisałem wcześniej szulernia .oszustwo złodziejstwo itd.gdzie ja wpakowałem kasę miało być 500mln na bitcoiny i dlatego żadna obligacja Nie został kupiona bo dlaczego mają pchać kasę w ryj centurionowi.
  • Re: Dziś wyniki Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Leo miód na moje serce co piszesz - strata boli - ostrzegałem cię naiwniaku że kupując zwiększasz swój dołek - zostaniesz na końcu z 90%owa stratą
    No cóż lekcja pokory ci się przyda

Ath tak rozważam zakup na kolejne kółeczko - ale patrząc na to co się dzieje kupowanie powyżej 65-70 groszy nie ma sensu
  • Re: Dziś wyniki Autor: ~Leonardio [193.28.84.*]
    Ty biedo nie masz żadnych pieniędzy bredzisz jak w psychiatryku tu są poważne sumy w grze biedo.
  • Re: Dziś wyniki Autor: ~Zax [5.173.151.*]
    Allle z was parapety to jest raport palanty
    Leo naprawdę zasługujesz na stratę kapitału
    Za głupotę trzeba płacić a w tej kwestii jesteś istnym guru na bankierze hahahaha
  • Re: Dziś wyniki Autor: ~Leonardio [193.28.84.*]
    Mam straty ale mam 168k akcji ty smieciaku mie masz nic.
    Hahaha no inteligencja ameby
    Bo wiadomo że lepiej mieć stratę (pewnie masz koło 60-80k hahaha) niż nie mieć akcji - no żelazna logika pokazująca jakich tu mamy ynwestorów hahaha
[x]
IMMGAMES 0,84% 0,72 2026-05-18 15:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.