Tej a ty go ponoć dokupujesz, ostatnio po 0,7x. Wisisz na haku, codziennie coś piszesz i chcesz, żeby do grosza zleciał... Lecz się człowieku, jak można strzelać SB w kolana, podcinać ... i się cieszyć. 1 milion to 28% wzrostu na kursie, lont odpali, to się zacznie efekt pompy, nakręcony zeszłoroczną i tegoroczną hossą kryptowalut. Lubiących BTC w PL jest około 10 milionów. Obstawiam że Nasz kochany naród nie pogardzi możliwością ekspresowego wzbogacenia się, na tym mikro memcoinie.
Wyniki w raporcie bez zaskoczenia - spółka widmo nic nie zarabiająca
Naiwna ulica albo nie rozumie raportu albo nie może się pozbierać - czekam spokojnie na paniczne wywalanie akcji - gdzie jest dno, to tylko zalezy od Was naiwniacy - obstawiam dzisiaj ponizej 70 groszy a w poniedziałek - to dopiero będą minima :D
Już wszystko wiadomo Hanower 38% centurion 4.7% ktoś tam 1.7% a reszta 93% to znaczy że Hanower nie ma prawa glosu na zebraniach dlatego cwaniaki z centurion przejęli spółkę tylko po co sprzedawali oszukancy.
Wychodzi na to że Hanower nie ma tu nic do powiedzenia dlatego nie zrobili walnego zgłoszonego przez hanower tak jak pisałem wcześniej szulernia .oszustwo złodziejstwo itd.gdzie ja wpakowałem kasę miało być 500mln na bitcoiny i dlatego żadna obligacja Nie został kupiona bo dlaczego mają pchać kasę w ryj centurionowi.
Leo miód na moje serce co piszesz - strata boli - ostrzegałem cię naiwniaku że kupując zwiększasz swój dołek - zostaniesz na końcu z 90%owa stratą
No cóż lekcja pokory ci się przyda
Ath tak rozważam zakup na kolejne kółeczko - ale patrząc na to co się dzieje kupowanie powyżej 65-70 groszy nie ma sensu
Hahaha no inteligencja ameby
Bo wiadomo że lepiej mieć stratę (pewnie masz koło 60-80k hahaha) niż nie mieć akcji - no żelazna logika pokazująca jakich tu mamy ynwestorów hahaha