• Zostawcie im ten automat Autor: ~Sasiad_Jelenia [91.94.8.*]
    Niech sobie sami mielą.
  • Co najmniej 90% Autor: ~RZIS [159.26.110.*]
    Przerzucić pomiędzy kontami nikt nie chce oddać w obliczu rozpoczęcia zbrojeniówki, działającej i modernizowanych kopalń Metali ziem rzadkich w RPA, w obliczu unormowania spraw i wydobycia na rzecz Bumechu w kopalni Silesia, inwestycji w farmy fotowoltaicznej i magazynów energii, w obliczu handlu nie tylko węglem którego topnieją zapasy na składach a ceny wysokie a także w obliczu handlu pelletem z którego zyski są dodatkowym własnym źródłem gotówki na prowadzone nowe inwestycje. Bumech Machina została wprowadzona w ruch na 100% będą spływać nowe espi o realizacji kolejnych etapów inwestycji
  • Re: Co najmniej 90% Autor: ~Sasiad_Jelenia [91.94.8.*]
    Tak ale zapytaj pseudo analityka o Bumech to będzie stękał jedynie coś o wynglu, musimy czekać.
  • Re: Co najmniej 90% Autor: ~XXX [37.248.166.*]
    Tyle lat obserwuje spółki z gpw i nie widzialem tak mało pojętnej ulicy w dodatku bez grosza jak na Bumechu. Łykaja jak pelikany na gorkach za namowa 1-2 osób. Coś pieknego
  • Re: Co najmniej 90% Autor: ~Sasiad_Jelenia [91.94.13.*]
    Ale kiedy była ta górka?
    Czytając Was wynika że obstawiacie na wzrost.
  • Re: Co najmniej 90% Autor: ~RZIS [159.26.110.*]
    Żadko odnoszę się to wpisów forumowiczów ale jak słyszę takie farmazony o łykaniu a z tego co pisze o sobie to podobno wytrawny giełdowy inwestor który nie widzi na Bumech potencjału a dalej tygodniami okupuje forum spółki która według niego ponoć bez przyszłości. Wiem dlaczego to mnie nie dziwi dlatego się odniosłem.
  • Re: Co najmniej 90% Autor: ~XXX [84.39.165.*]
    "Żadko" xD sam jestem ścisłowcem a nie polonistą ale sa jakieś granice. A dlaczego tu siedze tygodniami bez zadnej akcji? Nie chce zeby gornik ubrał ludzi. Jesli choc 1 czlowiek zastanowi sir przed kupnem to juz mój sukces. Kazdy podejmuje decyzje sam. Ale widze jakie machloje tu są i nie bede siedział cicho.
  • Re: Co najmniej 90% Autor: ~ulica [217.173.3.*]
    Złoty czlowiek z Ciebie :-) ciekawe hobby.

Ciekawe po ile odbierasz od wystraszonych, 19 jeszcze drogo?
    Nie mam żadnej akcji i zamierzam kupic. Nie jestem trollem i pisze tylko na tej spolce tak. Na innych spolkach normalnie dyskutuje.
    To czym ta spolka jest inna? Utopiles tutaj?

Cap 290 millionow wg mnie smiech przy obecnej czystej strukturze i potencjale. Spolka zobrzydzona do granic mozliwosci - kto ma w tym interes?:)
    Tam mialo byc nie zamierzam kupić. Zobacz jakie spolka ma zaległości i jaki Rating tej spolki. Przesledz kariere prezesa. Sprawe chinczyka. Ok podbili ale kilkumilionowe pakiet trzymajace kurs zeby sie nie zawalił na poziomach 30-40 zl i mielenie i wyrzucanie w rynek. Ludzie zwykli potrąca pieniadze a cwaniaki sie dorobili bo to umowiona akcja byla.
    Ale wez pod uwage ze bumech to wczesniej byla glownie obciazona dlugami pg silesia - teraz juz tego nie bedzie, a kopalnia „operacyjnie” jest w spolce.

Nie mowiac o kopalni w rpa czy capital partners i zbrojeniowce, otwarty tez temat pelletu i oze.
    Bez przesady, nie rób z siebie jakiegoś wolontariusza, po za tym masz wpisy przepełnione goryczą, goryczą straty, nie wiem i mało mnie to interesuje czy zostałeś dawcą kapitału czy nie.
    Za to osobiście uważam że w odróżnieniu od marcysiow sniętków itp masz wpisy na poziomie.
    Co do spółki, tak jest paskudnie zochydzona w mediach społecznościowych, że ludzie mocno opierają się o takie miejsca, a nie jakieś analizy to mamy efekt
    Dlaczego nie napiszecie że spolka z potencjalem na zbtojeniowke. Ale termin wozów przekroczony prawie o kwartał. Druga sprawa ze nie piszecie w swoich wpisach o potencjalnym ryzyku w inwestowanie w spółkę o ratingu D. Dlaczego widzicie Bumech w samych superlatywach. Wy naprawdę nie widzicie zagrożenia? Odnieście sie do danych finansowych. Kilka srok łapia za ogon a podstawowa działalność leży. Chyba żadrn analityk sie nie podejmie prognoz wyników finansowych bumechu na przestrzeni najblizszych 2 kwartałów nie mówiąc o kilku latach.
    Spokojnie spokojnie, jeszcze będziesz pluł sobię w brodę że nie masz papiera.
    Nie chodzi o to czy ja mam. Chodzi tylko o wasze bezkryryczne podejście. Chociaż raz przemyśleliscie sami w duchu czy ta spolka ogarnie się finansowo?
    Jak najbardziej ogarnie się.
  • Re: Co najmniej 90% Autor: ~Fqrf [83.10.249.*]
    Na razie plujemy ze tknięte
  • Re: Co najmniej 90% Autor: ~Mycek [37.109.158.*]
    Bo to po prostu wa ryot i tyle
[x]
BUMECH 1,54% 19,80 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać