• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Giełda
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forex
    • Forum
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Forex powrót do głównego postu
  • TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: guru78 [77.253.177.*] 2009-11-04 18:53
    Czy ma ktos moze opinie o w/w biurze brokerskim i ich platformie transakcyjnej.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 22 8
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: Bava [95.49.163.*] 2009-11-04 20:06
    Broker ogólnie ok, choć są lepsi ( ale też gorsi ) tylko ta ich platforma do gry jest do kitu
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 4
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Inwestor [83.11.70.*] 2017-05-09 07:13
    Nie polecam . TMS Brokers - strategie są pisane na wodzie.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 3
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Longterm_inwestor [159.253.246.*] 2017-05-10 15:00
    Co Ty mówisz - strategie TMS to jest akurat rodzynek na rynku - looknij na wyniki tych strategii. Na portfelach zarządzanych za ostatnie 12 miesiecy najsłabsza miała ok 10% stopy zwrotu a najlepsza na dzień dzisiejszy ponad 30%.
    Tutaj masz link do sprawdzenia czy mówię prawdę - https://www.tms.pl/zarzadzanie-aktywami/wyniki
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 6 3
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Marcel [31.0.36.*] 2020-05-12 11:22
    Nie zgadzam się. Cały czas dostają nagrody za trafność prognoz i prowadzą w portfelach walutowych i surowcowych "Parkietu "
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 4
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Nikodem [31.0.40.*] 2020-07-24 12:19
    Dokładnie. Widziałam, że co rusz wyróżnia ich Bloomberg w globalnym zestawieniu eurpln. Ponadto korzystam z ich usług i nie mam zastrzeżeń. Instytucja dwie dekady na rynku bez afer, cały czas informacje od brokera przychodzą, historyczne spready są. A jeśli chodzi o usługi, to fajne jest przede wszystkim duże wsparcie edukacyjne
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Los_traderos [37.248.215.*] 2020-09-08 09:06
    To prawda. Śledzę ich sociale i w o rusz jakąś nagroda za trafność prognoz od Bloomberga. Gram głównie na demo, więc podobają mi się ich konkursy i fakt, że jako jedyni są transaretni w zakresie spreadow
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Piotr [165.225.64.*] 2019-09-04 12:56
    Hej, a kogo byś mi polecił. Właśnie szukam tradera. Dzięki 
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Mateusz [5.173.40.*] 2020-06-19 11:04
    Nie zgadzam się, zwłaszcza ich apka jest super - rekomendacje, informacje, pushe, wykresy, webinary
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 4
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~jahu [77.114.74.*] 2011-02-04 17:18
    Korzystalem z platformy brokers xtb i tms. Platforma tms jak dla mnie jest najlepsza, najbardziej czytelna, nie meczy wzroku i mozna patrzec naprawde pare godzin bez efektu zmeczenia oczu.
    Co do brokera to nie mam porownania, poniewaz nie korzystalem z uslug innych. Na plus dla tmsa jest fakt, ze co jakis czas w zaleznsci od nastrojow rynkowych wyswietlaja prognozy maklerow. Maja tez bardzo duzo trafien, wiec mysle, ze czasami warto ich posluchac, tym bardziej, gdy nie znamy sie dobrze na forexie i szukamy porad.

jesli chcesz korzystac z mobilnej platformy to xtb ma na razie tylko dzialajaca na windows mobile, a tms na wszystkie systemy operacyjne (jednak aplikacja troche mnie zawiodla, jest raczej pogladowa, nie ma na niej wskaznikow i dokladnych wykresow). Mozna korzystac wtedy z platformy tms na kompie, a np co jakis czas sprawdzac telefonem jak nasze inwestycje. Do tego aplikacja nadaje sie dosc dobrze.

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 6
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~monsieur-x [83.30.91.*] 2011-02-07 19:42
    Platforma XTB nie męczy oczu. Klikasz na czarne tło wykresu prawym klawiszem myszy - na samym dole klikasz - włściwości, potem klikasz na kolor projektu i wybierasz Black On White i masz białe tło z pieknymi białymi i czarnymi świecami. I już czarny kolor nie męczy oczu ( tak mozna ustawiać w każdym meta traderze a nawet wybierać i stosować kolory z palety według własnego widzimisię).
    Podoba mi sie u nich też to, że w XTB kiedy tylko zechcę, w każdym dniu tygodnia o kazdej porze wchodzę na ich stronę internetową i po zalogowaniu robie sobie sam wypłatę.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 6 2
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~mariusz matuszak [95.41.68.*] 2011-08-30 21:52
    daj se spokój z polskimi platformami spróbujci€ zarabiać na insta trader,fx clearing,aaafx wtedy porównacie. Szkoda czasu na polskich brokerów panowie i panie w przypadku pytan proszę pisac marcomarco66@yahoo.com
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 9 1
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~and [195.74.50.*] 2011-08-31 21:45
    mam konto w TMS. platforma GO4X. nie jestem z niej zadowolony ale wolał bym nie pisać dlaczego.mam zamiar zmienić ją na inną .mianowicie jest w TMS platforma MT4 STP NDD.platforma bez brokera( koniec polowania na Twoje stoplosy)jesteś podłączony bezpośrednio do transakcji a więc płacisz tylko spreedy bankowe.(na EUR/USD wynoszą najczęściej od 0 do 0,5 pipsa) a TMS pobiera jedynie prowizję w wyskości 0,004% od transakcji(ja używam najczęściej 0,1lota to wynosi 3zł) da się przeżyć.pobież demo być może Tobie też się to spodoba.powodzenia
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 1
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Andrzej Bankier [80.251.161.*] 2012-04-24 12:24
    Osobiście mam konto w Dif Broker, TMS ma chyba podobną platformę.
    Stymże Dif Broker posiada dodatkowe programy jak zorganizowane oszczędzania oraz modele inwestycyjne. Samemu jest bardzo trudno inwestować, a tak mam 2 rzeczy w 1.
    Platformę oraz zarządzanie portfelem.
  • 20FX.pl - Najlepsza Platforma Forex Autor: ~Dawid [83.6.48.*] 2012-06-15 15:28
    Witam.

Ofertę TMS Brokers uważam za słabą.

Pozdrawiam.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 1
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Adam [109.243.114.*] 2012-05-10 22:00
    wątek wart przypomnienia
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [159.253.246.*] 2016-06-20 14:50
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 2
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~FX_Trader [159.253.246.*] 2016-07-25 17:32
    Dnia 2016-06-20 o godz. 14:50 ~inwestor napisał(a):
    > hahaha i strać pieniądze, brak możliwości wypłaty

stare masz informacje, platforma działa ok, zresztą nawet wygrała ranking money'a, tylko ludzie są głupi i myślą,że to platforma albo broker wygrywa a nie myślą, ze warto się czegoś wcześniej nauczyć;

swoją drogą po co trolujesz i odgrzewasz wątek sprzed 3 lat?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 1
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Kilkuletni_inwestor [159.253.246.*] 2016-11-15 11:38
    platforma jest bardzo dobra bo teraz mają Tradera, ale jesli chcesz to mozesz tez wybrac klasyczną MT4. Mają w tej chwili jedne z najlepszych warunków na trading na eurusd, dax, cac40, eurgbp i usdjpy. Dobre jest też to, że na wielu produktach nie ma swapów, które zjadają zysk u innych brokerów. Generalnie dużo się pozmieniało i teraz na pewno jeden z lepszych brokerów w PL.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 2
  • Re: TMS Brokers - nie polecam Autor: ~virus [46.112.227.*] 2012-04-24 19:02
    Dopóki masz u nich rachunek demo wchodzą ci do tyłka. Prawdziwe problemy zaczynają się na rachunkach realnych z realną kasą podczas tradingu. I tak na GO4X nawet pięciokrotne rekwotowania, problemy z logowaniem plus wyłączenia platformy, na mt4 problemy z logowaniem i wyłączenia platformy, na tms direct problemy z logowaniem, wyłączenia platformy, znikanie wykresów. Od strony technicznej same problemy. Rekomendacje ze stop lossami na ok.100 pipsów są zbyt często zupełnie nie trafione. Reasumując są gorsi pośrednicy od TMS -u ale to nie powód żeby promować to co mierne byle jakie itp...
    Ogólnie n i e p o l e c a m TMS Brokers.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 3
  • Re: TMS Brokers - nie polecam Autor: ~Zielony Looser [178.43.172.*] 2012-04-24 21:29
    Przepraszam, ze pytam o rzecz moze banalną, ale co masz na myśli rekwotowanie? Czy to, że np. kupujesz po x , a następnego na rachunku masz, ze kupileś po x+1, czyli drożej?
    Coś takiego mi sie zdarzalo. Też mam rachunek w TMS, w sumie w porownaniu z biurem maklerskim BPH to jest postęp, ale część z Twoich zarzutów podzielam - np. ostatnio te nietrafione rekomendacje w dużych ilościach, choć przeciez nie powinny nas one zwalniać od samodzielnego myślenia. Sami pracownicy gerzeczni i chętni do pomocy (to na plus w porównaniu z BMBPH), sama platforma też na ogół działa dobrze. W zasadzie z serwisu informacyjnego nie korzystam, ale rewelacji tu nie ma (oczekiwalem więcej). Nie mam porówniania z innymi, więc nie wiem, moze inne dzialają lepiej.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: TMS Brokers - nie polecam Autor: ~virus [164.127.151.*] 2012-04-24 23:07
    do: Zielony Looser
    1.Rekwotowanie to takie typowe zagranie Market Makera podczas składania zlecenia otwarcia lub zamknięcia pozycji. Polega to na tym że twój broker nie realizuje twojego zlecenia tylko proponuje ci jego realizację ale po gorszej cenie. Na GO4X takich rekwotowań można mieć np.5 zanim uda ci się otworzyć lub zamknąć pozycję.
    2.NIe mam pojęcia jak jest w BPH, ale jak dla mnie to jest to zupełny wynalazek :) tzn. nie widziałem tego i nie chcę wiedzieć jak to działa .
    3.Co do TMS to jak dla mnie to za dużo w tym wszystkim awarii i problemów technicznych. Co mi z tego, że pan makler się do mnie uśmiecha jak za chwilę wyłącza mi platforme i robi mi koło pióra ?
    4. Rekomendacje czyli sprzedaż w dołku i kupno na szczycie, popisowy numer TMSu ze stop losem na 100 pipsów.
    To tyle :)

• Re: TMS Brokers - nie polecam Autor: ~Zielony Looser [178.43.191.*] 2012-04-24 23:28
    Czegoś takiego nie doświadczylem (z rekwotowaniem), natomiast zauważylem, że czasem zawarlem transakcję po określonej cenie rynkowej, a później okazywalo sie, że ta cena byla jednak nieco inna (mniej korzystna, naturalnie), może to kwestia lekkiego opóźnienia, ale dlaczego w takim razie na niekorzyść moją? - retorycznie pytam. Co do BPH, to mam tam rachunek gieldowy, a to coś innego trochę, jednak porównując znacznie sprawniejszy i szybszy jest TMS.
  • Re: TMS Brokers - nie polecam Autor: ~Adam [109.243.114.*] 2012-05-10 21:57
    wątek wart przypomnienia
  • Re: TMS Brokers - nie polecam Autor: ~Adam [109.243.225.*] 2012-05-23 18:04
    do: lk

kolejny konkret o TMS
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Adam [109.243.95.*] 2012-05-11 15:00
    dla przypomnienia
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Adam [109.243.6.*] 2012-05-14 14:24
    TMS to oferta dla naiwnych
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~HeFX [46.112.175.*] 2012-05-14 22:18
    I BIURO I PLATFORMY SĄ GENERALNIE DO D...PY I WSZYSTKO JASNE :)))
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Zenek [80.251.161.*] 2012-05-16 12:57
    Podobną platformę ma DIF BROKER.

Też tyle instrumentów, bo to mnie głównie interesuje, futures, kontrakty CFD, stymże ma dużo lepszą ofertę. Niższe spredy oraz niższe prowizje od futures.

Broker jest zagraniczny z polską obsługą. Polecają przelewy SEPA, i fakt takie przelew w euro to 5 zł, także brokerzy zagraniczni nie są tacy straszni :)
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~antek [194.181.137.*] 2012-05-23 23:44
    nie iwem na co wy narzekacie au mnie wszytko w porzadku, nieliczne rekwoty sie zdarzaja ale to norma u MM

polecma ich konkurs 500 w gratisie mozna dostac

http://www.go4challenge.pl?inv=sub-acc email
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~HeFX [46.112.137.*] 2012-05-24 12:08
    PANIE ANTEK NAGANIACZY TO NA TYM FORUM NIKT NIE LUBI A Z TMS W SZCZEGÓLNOŚCI WIĘC DARUJ PAN SOBIE TE TMS - owe REKOMENDACJE POLECENIA KONKURSY .............................................................
    A KONKURS 500 W GRATISIE TO TYPOWE NIGERYJSKIE ZAGRANIE CZYLI DOSTANIESZ 500 JEŚLI TY NAJPIERW SAM WPŁACISZ 500 RUSZ GŁOWĄ PANIE ANTEK
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 6
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Yogo [94.191.188.*] 2016-12-13 09:17
    Złodzieje oddawać kasę za Franka
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~ossukany [146.70.174.*] 2023-03-18 13:23
    wątek wart przypomnienia
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~forex [89.67.115.*] 2012-05-24 08:19
    bardzo dobra platforma
    http://forexforex.pl
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 1
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Adam [109.243.229.*] 2012-05-24 15:36
    jak nie rekwotowanie na GO4X to na TMS MT4 NDD STP - trade context is busy - czyli opóźnianie beznadziejny market maker
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~bankier84 [62.121.112.*] 2012-05-25 22:19
    Platforma GO4X w moim przekonaniu jest dobrym wyborem zarówno dla początkujących inwestorów jak i zaawansowanych. Rachunek można otworzyć już od 1000 zł, brak prowizji i dodatkowych opłat. Zakładając rachunek demonstracyjny możemy przed właściwym inwestowaniem zapoznać się z platformą - jej obsługą i zawieraniem transakcji.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.243.47.*] 2012-05-25 23:33
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Dobrze poinformowany [178.42.54.*] 2012-06-23 15:55
    Zerknij kolo, czy czasem się od technicznej strony nie poprawiło :)
    Za kilkanaście dni, poprawi się jeszcze bardziej :)
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~fila [95.48.240.*] 2013-04-29 10:52
    Jeżeli szukacie łatwej platformy z profesjonalną obsługą to mogę polecić Wam Easy Forex. Firma jest globalna, bo działa aż w 160 krajach, ale w Polsce mają dealing room i accountów, którzy bezpośrednio pomagają inwestować i oczywiście zarabiać na tym. Raporty na platformie są aktualizowane online, także stały dostęp i kontrola inwestycji gwarantowane. 
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~fila [95.48.240.*] 2013-04-29 10:53
    Aha, i jeszcze jedno: na platformie Easy Forex konto można otworzyć już od 25 dolarów.
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Rekwot [89.77.146.*] 2017-01-03 20:14
    Rekwoty pluS rekWoty
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Possivito [46.76.131.*] 2016-11-16 12:08
    Jeśli ktoś będzie się chciał przyczepić to zawsze się coś znajdzie.
    Ogólnie platformę używa się wygodnie i jak dotąd nie miałem żadnych problemów.

Podkreślić trzeba również fakt, że oferują dużo darmowej wiedzy i szkoleń.
    Polecam zapoznać się z ich darmowym poradnikiem początkującego inwestora (nawet jeśli nie jesteś początkujący to wiedza jest ciekawa):

LINK DO EBOOKA 
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 1
  • Re: TMS Brokers - beeeeee Autor: ~BAX [89.65.62.*] 2016-12-13 09:29
    wrzutki tu na tym forum o tms brokers to juz przesada bo to obraza naszego spaina
    dla przykladu
    http://www.money.pl/pieniadze/raporty/artykul/rynek-forex-jak-gracze-w-trzy-minuty,45,0,1973293.html
    i jak komus sie nudzi niech poczyta w internecie tam sporo o nich tez napisano
  • Re: TMS Brokers - beeeeee Autor: ~Spain [94.254.242.*] 2016-12-13 10:04
    Dzięki bax
  • Re: TMS Brokers - beeeeee Autor: ~nju [195.248.72.*] 2016-12-13 12:20
    http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/konkurs-hft-brokers-bmw-forex,161,0,2213537.html

Jak to u brokerów :)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 3
  • Re: TMS Brokers - beeeeee Autor: ~Spain [94.254.242.*] 2017-01-03 20:23
    Tms brokers jest dramatem zaraz po Hft
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Marcin [46.229.158.*] 2017-10-16 09:03
    Najlepiej sprawdź TMS na stronach z porównaniami do innych brokerów - znajdziesz tam zapewne więcej merytorycznych informacji niż na forum (np. link )
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~TMS [159.253.246.*] 2019-03-05 11:40
    TMS Brokers 
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~TMS [159.253.246.*] 2019-03-05 11:41
    link
    Teraz mają najnowocześniejszą platformę
  • Re: TMS Brokers - czy ma ktoś opinie i o ich platformie transakcyjnej Autor: ~Macrin78 [5.173.120.*] 2019-03-25 12:09
    TMS Broker to w mojej opinii jeden z najlepszych. A co do platform forex to musisz poszukać sobie poczytać o każdej z nich ( link ). Jak można zobaczyć istnieją różne platformy i każda z nich nieco się różni. Dlatego warto zobaczyć jakie są konkretne różnice i wtedy zdecydować się na jakaś jedną.
1 2
Następna
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |