• Taka odpowiedź dostałem Autor: ~Staszek [109.243.197.*]
    Odpowiadając na Pana pytania:

Spółka złożyła wniosek o wprowadzenie akcji serii D w lutym 2026 r., a obecnie jest na etapie udzielania odpowiedzi na pytania giełdy. Wprowadzenie akcji do obrotu nastąpi na podstawie uchwały giełdy, która również będzie informacją publiczną. Spółka nie jest w stanie przewidzieć kiedy akcje zostaną wprowadzone do obrotu. Z Regulaminu ASO wynika, że GPW ma 10 dni roboczych na albo zadanie kolejnej tury pytań albo wprowadzenie akcji do obrotu. Obecnie GPW zadaje Spółce pytania.

Z poważaniem,

Biuro Zarządu
  • Re: Taka odpowiedź dostałem Autor: ~Maxx [188.137.100.*]
    to chyba poszło hurtowo, bo ja też dzisiaj dostałem podobne info :

"Szanowny Panie,

w pierwszej kolejności chcielibyśmy prosić o ewentualny kontakt w przyszłości na przedmiotowy adres mailowy. Spółka stworzyła go specjalnie do kontaktu z Inwestorami. Również na stronie internetowej został on zaktualizowany.

Również przepraszamy za brak wcześniejszego udzielenia odpowiedzi. Spółka prowadziła wewnętrzne działania reorganizacyjne i oddelegowała swojego przedstawiciela do bieżącego kontaktu z inwestorami w związku z czym sprawność kontaktu i jego jakość powinna być satysfakcjonująca dla Inwestorów.

Odpowiadając na Pana pytanie:
    Na stronie NewConnectu jest informacja o złożonych przez spółki wnioskach o wprowadzenie akcji do obrotu i jest to informacja publiczna. Regulamin ASO nie przewiduje podstawy prawnej związanej z przekazaniem raportu o złożonym wniosku o wprowadzenie danej serii akcji.
    Spółka wniosek o wprowadzenie akcji serii D złożyła już w lutym 2026 r., a obecnie jest na etapie udzielania odpowiedzi na pytania giełdy. Wprowadzenie akcji do obrotu nastąpi na podstawie uchwały giełdy, która również będzie informacją publiczną.

Z poważaniem."
  • Re: Taka odpowiedź dostałem Autor: ~Staszek [109.243.197.*]
    Mam nadzieję że GPW nie będzie lecieć w kulki i niedługo dopuszczał bo z tego wynika że po ich stronie jest piłka
  • Re: Taka odpowiedź dostałem Autor: ~Maxx [188.137.100.*]
    Może warto byłoby napisać jeszcze do nich ?
  • Re: Taka odpowiedź dostałem Autor: ~ico [185.238.205.*]
    ..i od lutego odpowiadaja na pytania .. powini to zrobic w kilka dni ..

zciema za sciema
  • Re: Taka odpowiedź dostałem Autor: ~Pytanie [5.173.202.*]
    A na jakiej podstawie mają Wam dopuścić te akcje?
[x]
MILISYS 2,39% 0,30 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.