• Ju Autor: zielony_guzik [89.8.5.*]
    Podaj proszę pozycje szortów i zmianę z ostatnich dni. Bo trudno uwierzyć że ktoś normalny sypie po tych abstraktach na kilka dni przed wynikami.
  • Re: Ju Autor: ~Ju [37.47.120.*]
    Stoją w miejscu,,dalej ok 140 tysięcy ,koszt pożyczki ok 14 procent rocznie,, bardzo duży co przy kwocie 3 mln daje ok 1000 zł dziennie,na razie shorty są ok 100 tys do przodu po ok 8 miesiącach ale muszę je odkupić,,myślę że max co mogą zrobić vto cena ok 21 zł do konferencji ,,,,przy silnych wynikach w maju,,jeśli nie ,,to przy cenie ok 23 zł nie będą zwiększać pozycji
  • Re: Ju Autor: zielony_guzik [89.8.4.*]
    Dzięki, jesteś jedną z bardziej wartościowych osob na tym forum.

Co do dalszych spadków, zostało mało czasu. Wątpię żeby wyniki w przyszłym tygodniu rozczarowarowały. Te 140000 jest buforem bezpieczeństwa. Oni muszą je odkupić i po wynikach i 2 konferencjach będą miały nóż na gardle. Pewnie dlatego tak zwiększyli aktywność na forum. Chociaż czy to ma sens. Mam okolo 3k akcji jezeli na takich płotkach jak ja chcą odkupić 140k to muszą raczej zatrudniać kogoś z wiedzą W. Gatsby niż pokerzysta i yoksi. Chociaż wątpię zeby Gatsby parał się taką profesją.

Jeszcze raz dzięki za info i sukcesów w przyszłym tygodniu.
    PS. Ile z tych 140 im zostało w magazynku?
  • Re: Ju Autor: ~Ju [37.47.120.*]
    Nie wiem
[x]
RYVU 0,44% 22,95 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.