• Jakie odczucia po sesji?? Autor: ~slift [77.236.0.*]
    Witam!

Coś tak całkiem ucichło na tym forum więc może jakiś odzew będzie w końcu.
    Co sądzicie o dzisiejszej sesji??. Komuś chyba bardzo zależało i zależy na utrzymaniu kursu jak najniżej. 50k na jednego strzała rzadko na PMP się zdarza a i na fixingu dali do zrozumienia że do wyników raczej się nie ruszymy. Ale może się myle :-)

Pozdrawiam
  • Re: Jakie odczucia po sesji?? Autor: ~Lucy [77.255.194.*]
    Ja już od dawna mam wrażenie,że kurs jest celowo zaniżany. Chodzi o to żeby wystraszyć drobnych inwestorów, przetrzymać, az straca cierpliwośc i sprzedadzą akcje. A to że są one niedowartościowane to [powszechnie wiadomo. Pozdrawiam slift. Rzeczywiście od jakiegos czasu jest tu cicho. Dzisiaj jak na PAMAPOL BYŁY DOŚC SPORE OBROTY.
    Ja siedzę na Jutrzence i przyglądam się co sie tam dzieje. :)
  • Re: Jakie odczucia po sesji?? Autor: ~slift [77.236.0.*]
    Nie jest to wątek pod tytułem Boryszew ale widze że akcjonariuszka PMP też siedzi na walorze Karkosika. :-) Na Jutrzenke też patrzyłem i może może??

Pozdrawiam Lucy
    Hmm.... jako potencjalny inwestor mam kilka (właściwie parę ) wytypowanych spólek w które zainwestowałam, więc obserwuje co sie tam dzieje. Rzeczywiście na Boryszewie tez jestem :) Pozdrawiam slift.
  • Re: Jakie odczucia po sesji?? Autor: ~kris [10.0.7.*]
    ma ktoś ten paper?
  • Re: Jakie odczucia po sesji?? Autor: ~Lucy [77.255.224.*]
    Oj trzeba mieć cierpliwość....oj trzeba, ale wiem, ze sie opłaci. Zainteresowanie akcjami jest to widać.
  • Re: Jakie odczucia po sesji?? Autor: ~jj [81.95.194.*]
    Jakies odczucia po tych danych ?
  • Re: Jakie odczucia po sesji?? Autor: ~Lucy [77.255.203.*]
    wg mnie od jakiegoś czasu akcje sa powoli skupowane i dlatego kurs jest dołowany, zatem pozostaje czekać
  • Re: Jakie odczucia po sesji?? Autor: ~slift [149.156.141.*]
    O właśnie to miałem na myśli pisząc w poprzednim wątku że jakaś kiszonka siedzi na pmp :-). Jak to się okażę w 100% prawda to wystrzał będzie mocarny

Pozdrawiam
  • Re: Jakie odczucia po sesji?? Autor: ~Lucy do slift [77.255.203.*]
    Slift....i jak decyzja o Jutrzence?...myslę, że teraz trwa promocja na słodkościach, natomiast na BORYSZEWIE szaleństwo popytu :) to trochę rekompensuje mi tą sytuację na walorach pmp. Ale najbardziej jestem za pmp i jeśli oboje się nie mylimy to szykuje sie wystrzał w górę ale nie najpewniej taki zdecydowany dopiero w styczniu, teraz okazja do zakupó na pmp....nie mam tylko wolnych środków bo napewno dokupiłabym co nieco. Pozdrawiam slift.
  • Re: Jakie odczucia po sesji?? Autor: ~slift [77.236.0.*]
    No cóż, cały czas jeszcze obserwuje. Fakt trochę się skorekciła. Mam jeszcze na oku rodaka Jutrzenki Mieszka. Spółka też warta uwagi. Zresztą idą święta i najlepszy okres dla słodkości czas zacząć. :-) Dla PMP również.

PS: A Boryszew to ostatnio oszalał chyba :-) Mam nadzieje że Impexmetal też tak oszaleje w ślad za borkiem

Pozdrawiam
  • Re: Jakie odczucia po sesji?? Autor: ~jj [80.52.223.*]

A dzisiaj miały byc wyniki ??
  • Re: Jakie odczucia po sesji?? Autor: ~slift do jj [77.236.0.*]
    Czego wyniki??
  • Re: Jakie odczucia po sesji?? Autor: ~Lucy do slift [77.255.201.*]
    Wiesz, Mieszko tez mnie intryguje, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Dane o sprzedaży słodyczy w Polsce rosną, święta idą, a to zwyczajowo - zniwa dla producentów słodyczy....mysłałam o Mieszku, ale na razie nie mam wolnych środków, które mogłabym w niego zainwestować. Może nawet potencjał wzrostu ma większy od Jutrzenki, ale to czy mam racje to jak zwyjkle dowiem się za kilka miesięcy :) jak się to wszystko ruszy do przodu. Ale warto slift się zainteresować.
[x]
FOODHUB 0,00% 2,30 2026-05-15 11:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.