Coś tak całkiem ucichło na tym forum więc może jakiś odzew będzie w końcu.
Co sądzicie o dzisiejszej sesji??. Komuś chyba bardzo zależało i zależy na utrzymaniu kursu jak najniżej. 50k na jednego strzała rzadko na PMP się zdarza a i na fixingu dali do zrozumienia że do wyników raczej się nie ruszymy. Ale może się myle :-)
Ja już od dawna mam wrażenie,że kurs jest celowo zaniżany. Chodzi o to żeby wystraszyć drobnych inwestorów, przetrzymać, az straca cierpliwośc i sprzedadzą akcje. A to że są one niedowartościowane to [powszechnie wiadomo. Pozdrawiam slift. Rzeczywiście od jakiegos czasu jest tu cicho. Dzisiaj jak na PAMAPOL BYŁY DOŚC SPORE OBROTY.
Hmm.... jako potencjalny inwestor mam kilka (właściwie parę ) wytypowanych spólek w które zainwestowałam, więc obserwuje co sie tam dzieje. Rzeczywiście na Boryszewie tez jestem :) Pozdrawiam slift.
Slift....i jak decyzja o Jutrzence?...myslę, że teraz trwa promocja na słodkościach, natomiast na BORYSZEWIE szaleństwo popytu :) to trochę rekompensuje mi tą sytuację na walorach pmp. Ale najbardziej jestem za pmp i jeśli oboje się nie mylimy to szykuje sie wystrzał w górę ale nie najpewniej taki zdecydowany dopiero w styczniu, teraz okazja do zakupó na pmp....nie mam tylko wolnych środków bo napewno dokupiłabym co nieco. Pozdrawiam slift.
No cóż, cały czas jeszcze obserwuje. Fakt trochę się skorekciła. Mam jeszcze na oku rodaka Jutrzenki Mieszka. Spółka też warta uwagi. Zresztą idą święta i najlepszy okres dla słodkości czas zacząć. :-) Dla PMP również.
PS: A Boryszew to ostatnio oszalał chyba :-) Mam nadzieje że Impexmetal też tak oszaleje w ślad za borkiem
Wiesz, Mieszko tez mnie intryguje, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Dane o sprzedaży słodyczy w Polsce rosną, święta idą, a to zwyczajowo - zniwa dla producentów słodyczy....mysłałam o Mieszku, ale na razie nie mam wolnych środków, które mogłabym w niego zainwestować. Może nawet potencjał wzrostu ma większy od Jutrzenki, ale to czy mam racje to jak zwyjkle dowiem się za kilka miesięcy :) jak się to wszystko ruszy do przodu. Ale warto slift się zainteresować.