Posiadający 594 tys akcji czyli najwięcej w całej spółce pyta się na forum bankiera gdzie będzie Walne spółki której jest największym udziałowcem. Słowo cyrk to mało powiedziane. Dziwne że daszek się nie pochwalił ile ma akcji. Obstawjamy jakie teorie będzie miał od momentu przegłosowania emisji po 10 gr ? Bądź co bądź podziwiam gościa bo jest tu już ponad rok i opowiada nam te enigmatyczne bajki o tej spółce a kurs odkad się pojawił to można powiedzieć że prawie wrócił do bazy od 2 zł a on co troche coś wymyśla także zobaczymy co wymysli w poniedzialek albo wtorek. Ten czat w poniedziałek z władzami to pewnie będzie bardziej uzasadnienie potężnej emisji. Dziwne że nikomu nie przeszkadza że gość przekroczył próg w styczniu a ujawnił się w maju. Banan to banan.
Wysłałem do spółki wniosek o udostępnienie listy zarejestrowanych akcjonariuszy – brak odpowiedzi. Próbowałem się dodzwonić (numer ze strony) i dowiedziałem się, że osoba, do której dzwonisz, ma wyłączony telefon lub jest poza zasięgiem. Nie budzi to zaufania do spółki.
Z tego co mi się wydaje to mają obowiązek udostępnić na wezwanie listę uczestników o ile jesteś akcjonariuszem i potwierdziłeś to odpowiednim dokumentem. Jak do południa nie wyślą to zgłaszaj to do organów kontroli niech da zarządowi po łapkach.
Dnia 2026-05-15 o godz. 08:04 ~darek napisał(a): > Z tego co mi się wydaje to mają obowiązek udostępnić na wezwanie listę uczestników o ile jesteś akcjonariuszem i potwierdziłeś to odpowiednim dokumentem. > Jak do południa nie wyślą to zgłaszaj to do organów kontroli niech da zarządowi po łapkach.
Mam zgłoszone akcje na walne, ale we wniosku mimo to załączam potwierdzenie z biura maklerskiego. Dzisiaj wysłałem raz jeszcze wniosek oraz prubuję się dodzwonić ale tylko słyszę, że ma wyłączony telefon lub jest niedostępna.