Zarząd myślał, że przyzna sobie akcje, zaraz potem opublikuje ESPI o rejestracji i kurs będzie rósł, a oni sprzedadzą swoje papierki? Plan posypał się?
Może uda się zrobić dil z marsjanami? albo plutonianami, bądź też z wenusjanami czy wenusjanami ? już się gubię w odmianach tych kosmicznych rynków, a później nastąpią kosmiczne przychody, co przełoży się na kosmiczną wycenę za akcje
ale się rozmarzyłam :) :)
No tak najniżej wyceniona spółka na GPW i odpalić nie chce każdy się denerwuje coś kupił i czeka i stąd te nerwy. Jeśli produkt jest skuteczny to sam się sprzeda.
A wiesz że Izael też taki sam lek robil i prowadził testy i co okazało się że lek był skuteczny w pierwszej fazie choroby i dalsze testy zlecili jak dobrze pamiętam Grecji ale co było dalej to ja nie wiem.
Dnia 2026-05-15 o godz. 18:59 ~Hallo napisał(a): > A wiesz że Izael też taki sam lek robil i prowadził testy i co okazało się że lek był skuteczny w pierwszej fazie choroby i dalsze testy zlecili jak dobrze pamiętam Grecji ale co było dalej to ja nie wiem.
Dziecko ty nic nie wiesz. Technologia oncoBCG znana jest od 40 lat, nie jest objęta patentem, a Synthasia nie jej twórcą.
Klepią tę szczepionkę p.gruźliczą od lat, bo tylko to potrafią. Nic nowego na rynek nie wprowadzili i nie wprowadzą. To jest manufaktura z zapleśniałą technologią i zapleśniałymi umiejętnościami.
.. Synthaverse jest jedynym producentem i właścicielem praw do wytwarzania tego konkretnego preparatu, posiada monopol na sprzedaż leku we własnym dossier, mimo braku ochrony patentowej.
i posiada jednak wyłączne prawa do dokumentacji rejestracyjnej (tzw. dossier )
A co do tej zapleśniałej technologii to:
wdrożono innowacyjne rozwiązanie w procesie namnażania bakterii, zwiększając wolumen serii produkcyjnej z 1.600 do 3.200 fiolek
100% (słownie sto,sto).
PS
28.05. może być niżej, ale już po południu jak wrócą z lunchu to kolor wiosenny
Do Zen, powiedz za co Cię wylali ,jeszcze z Biomedu, czuć Twoją osobistą awersję do zakładu i ludzi . Niestety, obecnie dają pożywkę dla takich postów. A zgodzisz się ,że espi o sprzedaży do w/w krajów zmieni widzenie spółki. Czyli czekamy na kolejny raport.
To się w głowie już nie mieści
Miało być tu 130
Miała być tu ta mixtura
Mieli ludzie wrzeszczeć huuuura!
Gdzie są wszystkie te bajery?
Zamiast tego Boże szczery
Są tu tylko same spadki
Naganiaczy głupie gadki
Miały być tu duże wzrosty
A tu muł i wodorosty
Bo to tylko leszcza łowy