• Zostaję na dłużej > nie sprzedaję Autor: ~Zorro2 [94.65.133.*]
    Tak patrzę jak to południe zaczyna się dostrajać i Polska idzie jak burza. Przy tej cenie nie ma sensu mieć innych spółek. Tu się rozegrają ciekawe historie. Cały czas nie mamy wiodącego akcjonariusza. Śmiałem się z opowiadań o 50 pln ale teraz już sam nie wiem
    Fundamenty są megamocne.
  • Re: Zostaję na dłużej > nie sprzedaję Autor: ~Mirek [95.215.76.*]
    Spółka perła można trzymać na lata ale nie jest grana teraz , fora umarłe troli brak nie wiem sam po takich wynikach żeby nie rosło tylko wyprzedaż na chama zanegowanie ceny jutro pewnie czerwień na Dino rozmowy trwają jutro będzie się tam działo tu nawet nie ma z kim się ponacinać co jutro jak kto co widzi
  • Re: Zostaję na dłużej > nie sprzedaję Autor: ~Zorro2 [31.175.36.*]
    Trzymać to dopiero się rozpędza narazie nie ma nawet obrotów
  • Re: Zostaję na dłużej > nie sprzedaję Autor: ~Zorro2 [46.112.242.*]
    Ups >>A dzisiaj były obroty czyli przy 34 pln się zamieli z kilka sesji., a potem zobaczymy. Te wzrosty się nie skończą na 36-38 pln teraz się szykuje coś innego. Ciekawe
  • Zostaję na dłużej > nie sprzedaję Autor: ~Zorro2 [46.112.194.*]
    Wskaźniki techniczne muszą ochłonąć , bo się napompowały za bardzo. Potem znów ruszy i to zrobi nie zachód tylko oprogramowanie z zachodu. Ono kieruje tym wzrostem. Zobaczycie sami obserujcie RSI, Stochastic i kilka innych podstawowych. A/ D jest super. Wystarczy ,że kurs postoi i załączom popyt . Ciekawe sesje przed nami. Ja nie wiem jak AI ustawia algorytmy zachodnim Funduszom.
  • Zostaję na dłużej > nie sprzedaję Autor: ~Zorro2 [46.112.194.*]
    I co stygniemy na wysokich poziomach. Człowiek , który wymyślił wskaźnik Stochastic Slow zauważył że jeśli akcje trzymają się blisko szczytu to następuje przebicie. Niby żadna filozofia ale życzę nam korekty na obecnych poziomach bo to gwarantuje dalszy wzrost
  • Re: Zostaję na dłużej > nie sprzedaję Autor: ~Mirek [37.31.12.*]
    A co dzisiaj było jak nie korekta dwa dni temu przebite powrót 34 pokład uklepany i jutro piątek szepnięcie jak to zepsujecie albo wig 20 albo Trump sentyment do okola to nie pojedzie tu się rozgrywa walka nie o 35 zł ja tu widzę 50 za dużo wpompowali jeśli ulica uwierzyła że allegro ma nie rosnąć to właśnie będzie rosło tak jak kghm ponad 300 czy PKN 140 allegro na ten rok 50 zobaczysz
  • Re: Zostaję na dłużej > nie sprzedaję Autor: ~FanAllegroOdZawsze [15.220.168.*]
    Osobiście uważam że portal Allegro należy w chwili obecnej do ścisłej światowej czołówki. Rewelacja, czysta przyjemność robić w nim zakupy. Dodatkowo dodanie opcji zakupu wycieczek to moim zdaniem strzał w dziesiątkę.
  • Re: Zostaję na dłużej > nie sprzedaję Autor: ~niespodzianka [93.175.102.*]
    Allegro to jedyna i ostatnia taka spółka na wig20, która jak by nie było, dopiero zaczęła wychodzić z dołka. Jest tu jeszcze sporo do nadrobienia, tym bardziej że wyniki super i innowacje dające kolejne profity.
[x]
ALLEGRO 1,64% 34,77 2026-05-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.